Preskoči na glavno vsebino

Razumevanje moške neplodnosti: Kako spodbujati reproduktivno zdravje moških?

Nekateri pari preprosto ne morejo zanositi po številnih poskusih v obdobju enega leta. Ko se ugotovi, da je težava pri moškem, se imenuje moška neplodnost. Po statističnih podatkih moška neplodnost predstavlja tretjino prijavljenih primerov neplodnosti.


Pri moškem se diagnosticira moška neplodnost, ko pride do težave z ejakulacijo ali številom semenčic. Ejakulacija je, ko se seme med orgazmom sprosti skozi penis. Ko moški ne more pravilno sprostiti semena, da bi ženska zanosila, lahko trpi zaradi: erektilne disfunkcije, prezgodnje ejakulacije, retrogradne ejakulacije (pri kateri se seme potisne nazaj v mehur) ali zapletov zaradi operacije ali radioterapije.

Moška sperma je lahko tudi »nenormalna«, za katero pravijo, da je deformirana in ima kratko življenjsko dobo. Tako sperma ni mogla pravilno »plavati«. To je posledica nenormalnega razvoja ali vnetja testisov in oteklih ven v mošnji. To stanje segreje notranjost mošnje in lahko kritično vpliva na proizvodnjo sperme.

Nizko število semenčic (ali pa sploh ni semenčic) je lahko posledica hude okužbe z mumpsom, hormonske motnje, dednih dejavnikov ali okužb. Lahko ga sproži tudi nošenje tesnega ali omejujočega spodnjega perila, prekomerna uporaba tobaka, alkohola ali prepovedanih drog ter izpostavljenost sevanju ali strupenim kemikalijam.

Morda se sprašujete, ali je moško neplodnost mogoče zdraviti. Seveda je lahko. Pravzaprav je več kot 50 odstotkov primerov moške neplodnosti mogoče popraviti. Zdravljenje s konvencionalnimi metodami lahko pomaga paru zanositi z normalnim spolnim odnosom. Obstajajo zdravila, antibiotiki in hormoni, ki jih moški lahko jemlje, da pomagajo pri nastajanju sperme, se znebijo okužbe ali pomagajo pri hormonskem neravnovesju. Prav tako lahko poskusite nositi ohlapna oblačila, kot so boksarice, ali se izogibati masažnim kadem, savnam in dolgim ​​vročim tušem.

Na voljo so tudi druga zdravljenja, čeprav so lahko invazivna ali predraga. To vključuje oploditev in vitro, umetno osemenjevanje in uporabo darovalca sperme. Oploditev in vitro vključuje oploditev sperme in jajčeca para v laboratoriju in namestitev oplojenega jajčeca v maternico ženske. Po drugi strani pa umetna oploditev vključuje zbiranje sperme in njeno ročno vstavljanje v jajcevode ali žensko maternico, da se olajša spočetje. Namesto tega je mogoče pridobiti spermo darovalca, če se sperma sploh ne proizvaja ali če obstajajo druge funkcionalne težave s spermo moškega.

Poleg naštetega obstajajo številne zeliščne tablete, ki dokazano povečajo količino semenčic in plodnost pri moških.

Pomen plodnosti pri moških

Moška plodnost je zelo pomembna za moško populacijo. Že leta prej so moški našli svoje načine, kako zdraviti neplodnost in povečati plodnost. Nekateri za povečanje plodnosti uporabljajo zelišča, kot so žagasta palma, divje korenje, divji jam, korenina življenja in rdeča detelja. Drugi se pridružijo starim tradicionalnim plesom, ki se običajno ponujajo idolom plodnosti. Nekateri celo darujejo žive piščance ali druge žrtve prej omenjenim bogovom. Res je, da nekateri sodobni moški izvajajo bodisi enega ali dva od omenjenih ritualov, da bi dosegli svojo odgovornost kot ustvarjalci. Vsak moški tudi upa, da bo postal oče, zato mora dati vse od sebe, da to postane.

Znanost je dokazano največji dosežek današnjega človeštva. Ustvaril je načine za boj proti problemu plodnosti pri moških. Ljudje, ki stojijo za to stvaritvijo, so resnično zaskrbljeni zaradi vedno večjega števila neplodnih moških. Tako zaznajo en preprost, a najboljši način, kako se spoprijeti s takšno težavo. Strokovnjake spodbujamo, da so aktivni člani gibanja za življenje. Spodbujajo pare, da uživajo v družbi drug drugega prek zadovoljujočega spolnega življenja. Vedno so pripravljeni ugoditi potrebam vsakega moškega. Kot del svojih predanosti so ustvarili naravni dodatek, ki skrbi za potrebe moške populacije.

Moški proizvede normalno količino semena od 2 do 5 miligramov. Semenčic bi moralo biti vsaj 40 milijonov, od tega jih je 75 % živih. Preostalih 25 %, ki je mrtev, velja za normalno. Zato mora moški proizvesti skupno 40 milijonov semenčic, da bi imel otroka. Posledično nizko število semenčic vodi do težav s plodnostjo pri moških. Obstajajo dodatki, ki lahko moškim pomagajo povečati količino sperme. Ti dodatki tudi povečajo spolno željo in izboljšajo vzdržljivost. Ni treba posebej omenjati, da ta dodatek izboljša veselje, ki ga ima par rad. To je koristno za oba člana, da bi imela zadovoljiv spolni odnos. Zato imeti dober seks pomeni imeti dobro skupno življenje.

Sperma in neplodnost: ali obstaja povezava?

Sperma in neplodnost: ali obstaja kakšna povezava? Ali lahko preprečite neplodnost s povečanjem količine sperme in izboljšanjem erekcije? Če da, kako?

Približno 15 % parov, ki poskušajo prvič zanositi, se spopade z neuspehom. Večina strokovnjakov opredeljuje te bolnice kot primarno neplodne, če po enem letu nezaščitenega spolnega odnosa niso mogle zanositi. Pri 80–85 % parov, ki ne uporabljajo nobenih kontracepcijskih sredstev, je običajno zanositev dosežena v dvanajstih mesecih, zato je treba osebe, ki pridejo po tem času, obravnavati kot morebiti neplodne in jih je treba oceniti. Ko se ugotovi, da je težava pri moškem, se imenuje moška neplodnost. Po statističnih podatkih predstavlja moška neplodnost tretjino prijavljenih primerov neplodnosti.

Pri moškem se diagnosticira moška neplodnost, ko pride do težave z ejakulacijo ali količino sperme. Ejakulacija je, ko se seme med orgazmom sprosti skozi penis. Ko moški ne more ustrezno sprostiti semena, da bi ženska zanosila, lahko trpi za: erektilno disfunkcijo, prezgodnjim ejakulacija, retrogradna ejakulacija (pri kateri se seme potisne nazaj v mehur) ali zapleti zaradi operacije ali radioterapije.

Razlogi za nizko število semenčic

Moška sperma je lahko tudi "nenormalna", za katero pravijo, da je napačno oblikovana in ima kratko življenjsko dobo. Tako semenčice niso mogle pravilno »plavati«. To je posledica nenormalnega razvoja ali vnetja testisov in oteklih ven v mošnji. To stanje segreje notranjost mošnje in lahko kritično vpliva na proizvodnjo sperme.

Nizko število semenčic (ali pa sploh ni semenčic) je lahko posledica hude okužbe z mumpsom, hormonske motnje, dednih dejavnikov ali okužb. Sproži jo lahko tudi nošenje tesnega ali omejujočega spodnjega perila, prekomerna uporaba tobaka, alkohola ali prepovedanih drog ter izpostavljenost sevanju ali strupenim kemikalijam.

Moška neplodnost: dejavniki tveganja

Mešanica moškega semena in njegove sperme gre naprej v moško prostato. Torej, če je moška prostata okvarjena, potem ne bi delovala dobro. To bi povzročilo napačen pretok semena v spolni sistem ženske. Ta težava je dobro znan vzrok neplodnosti.

Genetske težave, ki se pojavljajo pri večini moških, povzročajo tudi neplodnost. Zanj so značilne težave s kromosomi. Če ima moški težave s kromosomi, lahko to vpliva na proizvodnjo sperme in tudi na celično delitev njegovega telesa. Erektilna disfunkcija in težave z ejakulacijo so prav tako dejavniki, ki prispevajo k neplodnosti.

Erektilna disfunkcija pomeni, da moški penis ne more vzdrževati svoje erekcije, ki je potrebna za prodor v nožnico. Po drugi strani je problem ejakulacije nezmožnost proizvodnje telesnih tekočin, to je semena, ki vsebuje semenčice, ki so potrebne v nosečnosti. Pomanjkanje testosterona, ki je hormonska motnja, lahko povzroči tudi neplodnost.

Zdravstvene bolezni, ki vodijo v neplodnost

Obstajajo nekatere zdravstvene bolezni, ki vodijo v neplodnost. Vročina lahko vpliva na proizvodnjo sperme. Sladkorna bolezen vpliva na moško erekcijo in ejakulacijo. Hipertenzija prav tako vpliva na moško erekcijo. Moški, ki imajo bolezni srca, so prav tako najverjetneje neplodni zaradi težav z erekcijo. Bolezni ledvic močno vplivajo na reproduktivno sposobnost moškega. Vpliva na kakovost moške sperme. Genitalni rak močno zmanjša plodnost. Nazadnje, alkohol, prekomerni kofein in kajenje ter stres odlično znižujejo plodnost pri moških.

Te vzroke za neplodnost lahko opazimo povsod. Ključnega pomena je, da upoštevamo te dejavnike, ki spreminjajo moško plodnost, da bi preprečili takšne težave. Večina parov se razide zaradi te težave. Življenje ženske ni polno brez lastnih otrok. Nekateri pari se poskušajo s težavo spoprijeti počasi. Držijo zadnjo vrv svoje potrpežljivosti zaradi odnosa in ljubezni. Kljub temu se včasih ženske bolj izpolnjujejo, če imajo svojo vrsto življenja. Zato pustijo moškega za seboj in najdejo drugega moškega, ki je sposoben izpolniti njihove sanje. To je najhujša stvar, ki se lahko zgodi človeku.

Ohranjanje dobrega reproduktivnega zdravja

Pogovorimo se o reproduktivnem zdravju. Pravzaprav gre za reproduktivno zdravje. Ne glede na to, ali želite povečati količino sperme ali ne morete doseči erekcije, ko jo potrebujete – gre za reproduktivno zdravje. Ohranjanje vašega reproduktivnega zdravja v popolnem stanju vam zagotavlja veliko večjo moč in vzdržljivost erekcije ter splošno spolno zadovoljstvo. Preprosto povedano, dobro reproduktivno zdravje vam zagotavlja zdravo spolno življenje!

Ohranjanje zdravega in živahnega reproduktivnega sistema je morda ena pomembnejših stvari, na katero bi morali biti pozorni vsi fantje. Naredite svojemu reproduktivnemu sistemu uslugo z upoštevanjem naslednjih predlogov:

  • Jejte zdravo, dobro uravnoteženo prehrano. Da bi zagotovili normalno erektilno funkcijo, morate vzdrževati neprekinjen dotok krvi v penis tako, da skrbite za arterije, ki ga oskrbujejo. Prehranjujte se z visoko vsebnostjo vlaknin in malo nasičenih maščob in zagotovo boste preprečili ali zmanjšali kopičenje maščobnih oblog, ki ožijo in mašijo arterije. Izogibajte se živalskim maščobam, sladkorju, ocvrti ali nezdravi hrani.
  • Onehajte kaditi. Kajenje zoži krvne žile in povzroči nastanek oblog v arterijah, ki dovajajo kri v penis. Posledica tega je zmanjšana erektilna funkcija, zmanjšanje penisa in impotenca pozneje v življenju.
  • Izogibajte se alkoholnim pijačam in nevarnim drogam. Alkohol in narkotiki predstavljajo veliko tveganje za impotenco ali erektilno disfunkcijo.
  • Telovadite. Vadba je dobra za vaše splošno zdravje. Poskusite s hitro hojo, tekom, kolesarjenjem ali plavanjem vsaj 30 minut na dan, trikrat na teden.
  • Jemajte prehranska dopolnila. Nekateri vitamini in minerali so dobri za ohranjanje splošnega zdravja penisa, kot so vitamin A, kompleks vitaminov B, vitamin C, vitamin E, krom, cink in L-arginin. Nekatera zelišča, kot so Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Divji jam, Saw palmetto, Dong quai, Gotu kola, korenina hortenzije in Pygeum, so znana kot še posebej koristna pri šibki erekciji ali impotenci. Najprej se posvetujte s svojim zdravnikom.
  • Spodbudite svoje zdravje. Ohranjajte zdrav reproduktivni sistem in cirkulacijo prostate z rednimi erekcijami in ejakulacijami.
  • Pomagajte svojemu reproduktivnemu sistemu. Obstaja veliko razlogov za povečanje količine sperme. O teh razlogih smo že razpravljali prej. Zdaj pa pomagajte svojemu penisu! Obstajajo posebni izdelki, ki vam bodo pomagali povečati količino sperme brez stranskih učinkov.

Kaj je analiza plodnosti?

Analiza sperme in plodnosti je postopek merjenja in ocenjevanja količine in kakovosti sperme v vzorcu sperme, ki ga proizvede moški, da se oceni plodnost moškega.

Ta analiza se običajno opravi, da bi ugotovili, ali je moški ploden in ali lahko postane oče. Po statističnih podatkih je več kot 30 % težav parov z reproduktivnimi težavami povezanih s kakovostjo moške sperme ali semenčic. Analiza sperme je tudi metoda, ki se pogosto uporablja za preverjanje učinkovitosti operacij, kot sta vazektomija in reverzna vazektomija.

To so testi, ki se običajno izvajajo med analizo sperme:

  1. Količina sperme
  2. Čas utekočinjanja (Ta test je namenjen raziskovanju, koliko časa je potrebno, da se sperma utekočini. Po ejakulaciji je kot gost gel in ko mine približno 20 minut, spet postane tekoča.)
  3. Motljivost semenčic (To je postopek merjenja količine semenčic, ki se premikajo naprej na običajen način. Med tem postopkom je mogoče izračunati tudi število semenčic in se imenuje gibljiva gostota.)
  4. Morfologija semenčic (Ta vrsta testa se izvede, da se ugotovi, kakšna količina semenčic je ustrezne oblike.)
  5. Ravni pH (pomagajo ugotoviti, kako kisla ali alkalna je sperma.)
  6. Število belih krvničk
  7. Raven fruktoze

Obstajata 2 enostavni in povsem običajni tehniki, ki ju lahko uporabite v vsakdanjem življenju za povečanje količine sperme, izboljšanje števila semenskih celic in povečanje moči. Najprej se morate prepričati, da je vaše telo ustrezno hidrirano.

Telo, ki ne dobi dovolj tekočine, ne more pravilno delovati, kar vodi do zmanjšanja količine semenčic. Bolj ko ste hidrirani, manj sperme boste proizvedli. Dehidracija je verjetno lahko vzrok za zmanjšanje količine moške sperme. Ne pozabite, da vam bo pomagalo 8 kozarcev vode. To je norma, ki bo zadostovala, da vaše telo proizvede normalno količino sperme.

Obstajajo naravne tablete, ki so lahko odlična pomoč in dodatek za izboljšanje kakovosti in povečanje volumna sperme. Razlog za to je dejstvo, da poleg mineralov in zelišč vsebujejo tudi aminokisline, kot so L-karnitin, L-arginin in L-glizin, ki so zelo pomembne za vaše zdravje in še posebej za vašo spermo.

Vendar njihov učinek ni omejen le na izboljšanje števila semenčic. Pomagajo tudi ohranjati močnejše in dolgotrajnejše erekcije s povečanjem krvnega obtoka v tkivih penisa.

 

Mid -življenjska kriza in plodnost

Moški opažajo, da se njihova nekdanja mladostna razposajenost in požrešna moškost počasi zmanjšujeta, ko dosežejo 40. leto in več. Takrat moški občutijo izpadanje las, izgubo kosti, nespečnost ali druge težave s spanjem ter težave s spominom in računanjem.

Pogosto se počutijo jezne, utrujene in manj motivirane. Včasih jih spremljajo znojenje in zardevanje, izguba mišične mase in moči, bolečine, povečana maščoba, zmanjšana spolna zmogljivost ali erektilna disfunkcija in depresija.

Večina moških, ki dosežejo srednja leta, bo v bistvu doživela eno ali vse od tega v različni meri.

Ker je testosteron hormon, ki pomaga vzdrževati spolni nagon, poveča količino sperme, sramne in telesne dlake, mišice in kosti, so posledice andropavza počasi nastopi, ko se človek stara.

Lahko pa se odločite za boj in ublažite ali celo preprečite simptome, ki jih povzroča andropavza. Imeti morate strategijo, ki vključuje pristope k življenjskemu slogu, kot so optimalna prehrana, redna vadba, obvladovanje stresa, poskusite pa lahko tudi prenehati kaditi.

Izjemne tablete za povečanje količine sperme so kot nobena druga za povečanje spolne učinkovitosti. Ne samo, da tablete zagotavljajo erekcijo, ko jo potrebujete, ampak tudi pomagajo povečati količino sperme. In boljša uspešnost v postelji je predhodnik mnogih dobrih stvari v zvezi, kot sta ljubeč partner in tisti prijeten občutek zadovoljstva v hiši. Preberite več o teh tabletah v našem članku o povečanju količine sperme.

Povečana količina sperme za večjo plodnost pri moških

Eno največje darilo človeškega obstoja je življenje. Te besede so že obrabljene, a še vedno ostajajo resnične. Predstavljajte si, kako lahko en sam majhen predmet, ki je skoraj neviden, ustvari življenje. Je kot čudežna moč, ki je podeljena vsakemu človeku. To je moč, povezana z odgovornostjo. Vsak dan po vsem svetu ljudje umirajo in ženske rodijo. Število smrtnih žrtev narašča, s tem tudi število prebivalstva.

Ljudje naj bi bili ustvarjeni kot zaščitniki Zemlje. Vprašanje pa je, kdo bo zaščitnik človeka? Odgovor je jasen in preprost, sami. Ljudje smo najvišji med stvaritvami. Tako ni drugega načina za uničenje človeške generacije, razen za njih same. Pomembno je, da se znamo zaščititi.

Moški naj ne skrbijo, če imajo težave s moško plodnostjo. Ne smejo razviti ideje, da so nekoristni in mlahavi, ko vedo, da so neplodni. Neplodnost ne pomeni nižje moškosti. Je zdravstvena težava, s katero se mora vsak človek soočiti z vso močjo. Da bi moški spoznal naravo te težave, mora popolnoma razumeti dejavnike, ki vodijo do omenjenega moškega zdravstvenega stanja.

Ejakulacija povzroči normalno količino semena od 2 do 5 miligramov. Ejakulacija mora proizvesti vsaj 40 milijonov semenčic, od katerih jih je 75 % živih. To pomeni, da preostalih 25 %, ki je mrtev, velja za normalno. Torej mora moški proizvesti skupno 40 milijonov semenčic, da lahko ustvari otroka. Posledično nizko število semenčic vodi do težav s plodnostjo pri moških. Torej, če morate povečati plodnost pri moških, morate najprej pomisliti na povečanje količine sperme .

2 možnosti za izboljšanje kakovosti sperme 

Če želite izboljšati kakovost svoje sperme, moč ejakulacije in povečati proizvodnjo sperme, lahko poskusite 2 preprosti in naravni metodi. Naj se sliši banalno, a prva stvar, na katero nikoli ne smete pozabiti, je pitje dovolj sveže vode, saj je ta nujna za pravilno delovanje celotnega telesa. Če doživite dehidracijo, vaše telesne funkcije niso pravilne in to bo negativno vplivalo tudi na število semenčic. Višja stopnja hidracije pomeni več sperme, prav tako pa vam nizka hidracija ne bo omogočila večje količine sperme. Če ne želite trpeti zaradi tega, popijte približno osem kozarcev tekočine dnevno. Zahvaljujoč njej boste lahko proizvedli ustrezno količino sperme.

Če boste jemali naravne tablete za količino sperme, boste lahko prispevali k izboljšanju kakovosti vaše sperme. Tablete poleg kombinacije aminokislin (L-arginin, L-karnitin, L-glizin) vsebujejo veliko koristnih zelišč in mineralov, pomembnih za odličen rezultat in dobro število semenčic. Poleg tega pospešujejo prekrvavitev in s tem izboljšajo tudi erekcijo, zato je za vas zagotovljena dvojna korist.

Moška neplodnost: možnosti zdravljenja

Morda se sprašujete, ali je moško neplodnost mogoče zdraviti. Seveda je lahko. Pravzaprav je več kot 50 odstotkov primerov moške neplodnosti mogoče popraviti. Pri vrednotenju neplodnosti je izredno pomembno, da par obravnavamo kot enoto pri vrednotenju in zdravljenju ter nadaljujemo na vzporeden preiskovalni način, dokler se težava ne odkrije. Dokazano je, da dlje kot je par neploden, slabša je njegova možnost za učinkovito ozdravitev. Številni pari občutijo velik strah in tesnobo že po nekaj mesecih, ko jim ni uspelo zanositi.

Zdravljenje s konvencionalnimi metodami lahko pomaga paru zanositi z normalnim spolnim odnosom. Obstajajo zdravila, antibiotiki in hormoni, ki jih moški lahko jemlje, da pomagajo pri nastajanju sperme, se znebijo okužbe ali pomagajo pri hormonskem neravnovesju. Prav tako lahko poskusite nositi ohlapna oblačila, kot so boksarice, ali se izogibati masažnim kadem, savnam in dolgim ​​vročim tušem.

Na voljo so tudi druga zdravljenja, čeprav so lahko invazivna ali predraga. To vključuje oploditev in vitro, umetno osemenjevanje in uporabo darovalca sperme. Oploditev in vitro vključuje oploditev sperme in jajčeca para v laboratoriju in namestitev oplojenega jajčeca v maternico ženske. Po drugi strani pa umetna oploditev vključuje zbiranje sperme in njeno ročno vstavljanje v jajcevode ali žensko maternico, da se olajša spočetje. Namesto tega je mogoče pridobiti spermo darovalca, če se sperma sploh ne proizvaja ali če obstajajo druge funkcionalne težave s spermo moškega.

Če se ne želite zateči k darovalcem sperme tretjih oseb, si oglejte dodatke, ki delujejo na povečanje količine sperme. Znatno povečajo možnosti zanositve s povečanjem količine sperme, izboljšajo erekcijo in učinkovitost.

Tablete za plodnost

Plodnost moških je mogoče zagotoviti na veliko različnih načinov. Odvisno od vsakega primera so običajno na voljo zdravljenje in preventivni ukrepi. Kombinacija proaktivnega življenjskega sloga in tablet za plodnost (tablete, ki povečajo moško plodnost) ali samo tablet za povečanje penisa je odvisna od vsakem posameznem primeru. Tako psihološki kot fiziološki zahtevata dovolj pozornosti, da zmanjšata možnosti za erektilno disfunkcijo, ključno pa je, da vedno ostaneš v odlični formi.

Dobro zdravstveno stanje je dandanes vse večja skrb odraslih moških. Komercialno dostopni izdelki, kot so tablete za plodnost, storitve, kot je vadba z utežmi, dejavnosti, od športa do rekreacije, in upravljanje življenjskega sloga postajajo vse bolj priljubljeni. Ostati v formi in ohraniti svojo spolno nadvlado ni le modna muha, ampak nenehno napredujoča kultura. Šamponi proti plešavosti, izdelki proti staranju telesa in tablete za plodnost so zdaj tako pogosti kot kreme za britje za vse moške.

Za moške je zdravo stanje spolnega zdravja enako ali celo bolj pomembno kot njihova kariera in poklic. Zdravo spolno življenje daje moškim ogromno ponosa in samozavesti, ki potrjuje njihov dragocen obstoj v družbi. Neimenje dobre erekcije je ena velika nočna mora, ki se ji bodo moški na vse načine izognili. Nezmožnost zadovoljevanja svojih in partnerjevih spolnih potreb je velika grožnja in žalitev. Zelo si prizadevajo, da bi se mu izognili, in zdaj obstajajo različni ukrepi za boj proti njemu; od zdravljenja pod zdravniškim nadzorom do tablet za plodnost.

Tablete za plodnost – zlasti tiste, ki povečajo količino sperme – spodbujajo večjo spolno moč in močnejše erekcije. Izdelane so iz organskih materialov, večinoma rastlinskih sestavin, ki pomagajo telesu, zlasti njegovim reproduktivnim funkcijam, da je dobro in aktivno. Te tablete izboljšajo splošno delovanje reproduktivnega sistema, ki je temelj samozavestne in močne spolne uspešnosti moškega. To je odličen način za doseganje daljših in intenzivnejših orgazmov ter povečanje količine sperme!!

Sestavine za povečanje plodnosti

Zdaj je čas, da se vrnemo k sestavinam, ki jih morate iskati, ko želite povečati plodnost. Verjeli ali ne, mnogi ljudje nimajo pojma, da lahko izboljšajo svoj orgazem. Svoje orgazme obravnavajo kot nekaj, kar jim je dala narava. To ni res. Obstajajo izdelki, katerih glavni namen je pomagati do takojšnje erekcije in daljših orgazmov s povečanjem količine semenčic in spodbujanjem plodnosti. In vse to je mogoče narediti s pomočjo naravnih sestavin.

Stranke so vedno zainteresirane za najboljšo vrednost za svoj denar. Ne želijo kupovati izdelkov, ki ne delujejo ali so lahko nevarni za njihovo zdravje. Zavedamo se te potrebe in si prizadevamo ponuditi najboljšo možno mešanico sestavin ter nenehno raziskovati nove naravne rešitve za vaše težave.

Sestavine za proizvodnjo sperme

Prvo skupino priporočenih sestavin sestavljajo tiste, ki delujejo na sistem kot celoto. Tukaj je nekaj možnih sestavin na tem seznamu:

  1. Maca Legendarna južnoameriška rastlina, ki dokazano spodbuja libido, moč in energijo.
  2. Cink – Cink je mineral, odgovoren za razvoj in pravilno delovanje reproduktivnih organov ter normalno delovanje prostate.
  3. Hawthorne – vsebuje močne antioksidante in naravne bioflavonoide, ki podpirajo zdravje celotnega srčno-žilnega sistema. To zelišče lahko dejansko pomaga uravnavati visok in nizek krvni tlak, poleg tega pa počasi razgrajuje holesterol in maščobne obloge v telesu.
  4. Izvleček Avene sativa – Avena sativa je botanični izvleček, ki se tradicionalno uporablja za povečanje moči, uma, duha in telesa. Sklicevanja na stimulativne učinke avena sativa - splošno ime slamnik divjega ovsa - so bili najdeni pred 200 leti v nemški farmakopeji. Sodobne študije na Inštitutu za napredne študije človeške spolnosti so pokazale, da Avena sativa pomaga pri spolnem vzburjenju.
  5. Ling Zhi je azijska rastlina, znana po svojih antialergijskih, protivnetnih, antibakterijskih in antioksidativnih učinkih. Poveča tudi občutek vitalnosti in energije. Enako lahko rečemo za Tian Men Dong, ki pomaga stabilizirati telesno težo in spodbuja zdrav spanec.
  6. Fucus Vesiculosus uravnava delovanje ščitnice in povečuje raven energije.

Nato so tu še sestavine, ki zvišujejo raven testosterona.

Sestavine za proizvodnjo testosterona

Druga skupina sestavin je sestavljena iz naravnih snovi, ki spodbujajo produkcijo testosterona v telesu, da bi za povečanje količine sperme, ki je na voljo med vsakim spolnim odnosom.

  1. Glavna med temi sestavinami je cinkov oksid. Cink je znan po tem, da igra ključno vlogo pri kakovosti in gibljivosti sperme. Med njegovimi manj znanimi, a prav tako pomembnimi funkcijami sta presnova testosterona ter ohranjanje plodnosti in spolne moči. Dokazano je, da poveča število semenčic in gibljivost semenčic za 80 % do 200 % s pomočjo sinteze testosterona.
  2. Švedska roža – Cvetni prah, kot moška celica rastlinskega kraljestva, ima zaslužen sloves po izjemni živahnosti, moči in moškosti. Zagotavlja vse biološke dejavnike, ki so predhodniki spolnih hormonov, in mikrohranila, bistvena za zdrav reproduktivni sistem.
  3. Še en spodbujevalec testosterona je Dong Chong Xia Cao, azijska rastlina, katere lubje se uporablja tudi za zaščito srca in jeter pred nekaterimi toksini.
  4. Tretjo skupino sestavljajo sestavine, ki vam pomagajo doseči trdo erekcijo, tako da odprejo krvne žile in poenostavijo pretok krvi po telesu, še posebej v sramnem predelu. Ker so erekcije preprosto pretok krvi v penis, lahko zlahka ugotovite, zakaj je pretok krvi izjemno pomemben za kakršno koli erekcijo. Vidite lahko tudi, da velika erekcija zahteva boljši pretok krvi in ​​zdrav srčno-žilni sistem.
  5. Drilizen in Hong Hua Fen bosta odprla arterije in spodbudila pretok krvi, hkrati pa zaščitila krvne žile in srce s 4', 5, 7- Trihidroksiflavon in San Guo Mu.
  6. Muira puama – Ta brazilska rastlina muira puama, imenovana tudi murapuama, je znana predvsem po učinkoviti pomoči pri erektilni disfunkciji in povečanju libida ter kot afrodiziak – vendar je tudi odličen tonik za povečanje splošnega počutja in psihične utrujenosti.
  7. Izvleček borovega lubja – Izvleček borovega lubja lahko poveča telesno proizvodnjo dušikovega oksida, kemikalije, ki sodeluje pri spolnem odzivu moških, lahko pa je koristen tudi pri zdravljenju erektilne disfunkcije.

Obsežne raziskave so nas pripeljale do teh sestavin, medtem ko nam je nešteto ur testiranja omogočilo prepoznati pravo mešanico za vrhunske rezultate. Daljše in trše erekcije bodo vašemu partnerju narisale velik nasmeh na obraz, vi pa lahko povečate plodnost in uživate v seksu bolj kot kadarkoli. Pri tem ni tveganja, ne finančnega ne zdravstvenega. Kot lahko vidite na zgornjem seznamu, so vse sestavine popolnoma varne.

Povečajte plodnost in moč moških

Primeri, ko ženske nočejo živeti z moškim, ki jim ne more privoščiti spolnega užitka, se pogosto dogajajo v našem življenju. Varnost ni dovolj; prav tako želimo, da se partner spolno ujema z nami. Ženske pogosteje ostajajo z moškimi, ki jih znajo vzbuditi poželenje in vzbuditi njihovo domišljijo. Eden od glavnih vidikov moške privlačnosti do ženske je njihova moška moč in njihove moške sposobnosti.

Zato veliko moških ne išče prehranskega dopolnila ali vitaminskega kompleksa, ki bi jim pomagal povečati moško moč. Vendar pa ne obstajajo le prehranska dopolnila, ki jih lahko uporabite za povečanje količine sperme. Obstajajo tudi drugi načini in sredstva. Najprej razmislite o multivitaminih, ki bodo vašemu organizmu zagotovili dodatna hranila, ki so bistvena za vas, še posebej, če trdo delate ali vodite naporen življenjski slog.

Vsak dan morate piti veliko čiste vode. Pomagajo vam lahko tudi telesni treningi, če so redni. Zelo natančno razmislite o svoji prehrani. Poskusite zmanjšati količino hamburgerjev in druge hitre hrane, vendar povečajte količino svežih in naravnih izdelkov. Poskusite urediti svojo kadilsko navado, ki slabo vpliva na število semenčic, količino semena in libido nasploh. Enako lahko rečemo o alkoholu. Pijte ga v normalnih razmerjih. Zelo pomembno je imeti dovolj počitka in sprostitve. Spite toliko, kolikor potrebujete. In reden seks je obvezna sestavina. Uživajte v dobrem seksu in raven hormonov vam bo pomagala, da boste v dobri formi.

Med različnimi razpoložljivimi sredstvi za povečanje moške moči so naravni dodatki dokazano učinkoviti. Izberete lahko katerikoli način. Toda tako ali drugače se morate pred odločitvijo posvetovati z zdravnikom. Torej, če se zavedate, da morate povečati svojo moško potenco, le imejte pogum, da naredite prvi korak in izberete metodo, ki vam bo najbolj ustrezala.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Odkrivanje skrivnosti ženskega libida: Celovit vodnik po spolnem zdravju žensk

Mnoge ženske se soočajo s težavami v spolnem življenju in iščejo rešitve. Težava je v tem, da zlahka najdete izdelek za izboljšanje moškega spola: od znane viagre do vseh tistih zeliščnih tablet in krem. Čeprav te možnosti povečajo žensko spolno željo, so zasnovane in oblikovane za moške in lahko povzročijo stranske učinke. Zgodba o ženskem libidu Pogosto težave , povezane s spolnim odnosom, ustrahujejo moške, ker ne vedo, kako se z njimi spopasti in kako popraviti situacijo. Različna farmacevtska podjetja imajo očitno korist od te zamisli, tako da moškim, ki so preobremenjeni s svojimi spolnimi odnosi, ponujajo tablete za izboljšanje moškega spola. Vendar pa lahko težave z nizkim libidom opazimo tudi pri ženskah, zlasti v 40. To stanje se v večini primerov izraža s hitro izgubo zanimanja in/ali energije, preden ženske sploh dosežejo orgazem. Ta težava moti dame in postane dejavnik, ki ogroža harmonijo odnosov. Zelo pogosto je obstoj standardne ženske poln številnih težav , ki i

Nizek ženski libido: razumevanje in premagovanje ženskih spolnih motenj

Moški so v dolgih letih dobili veliko priložnosti za reševanje težav, s katerimi so se srečali v intimnosti. Zmanjšanje libida je lahko primer težave, s katero se lahko soočijo. Ženske pogosto trpijo zaradi popolnoma enakih težav, vendar se o teh primerih ne govori odprto in se zdi, da ne obstajajo. Temu ni tako. Obstajajo kljub temu, da se o njih ne govori. Ženske prav tako pogosto razvijejo spolno disfunkcijo, imenujemo jo ženska spolna disfunkcija . Opravljene so bile številne raziskave in študije, ki so večinoma prišle do zaključka, da ženska spolna disfunkcija, težave z ženskim libidom , nenehno nezadovoljstvo pa postopoma uničuje celotno spolno življenje in to povzroča resne ovire v odnosu med moškim in žensko. Lahko celo povzroči konec razmerja. Negativne posledice so torej lahko zelo resne in uničujoče. Ob odkrivanju vzrokov ženske spolne disfunkcije so se vsi strinjali, da ta primer zahteva takojšnjo pozornost in ga je treba obravnavati s posebno pozornostjo. Toliko je na koc

Tveganja, povezana z operacijo povečanja prsi: Varnost na prvem mestu!

Mnoge ženske želijo povečati prsi. Odgovor najdemo v vstavitvi silikonskega gela ali v povečavi z vsadki - operacija dojk . Vsi vedo, kakšne nevarne posledice ima lahko anestezija. Poleg tega lahko mnoge ženske trpijo zaradi hudih bolečin in potrebujejo dolgo okrevanje, kar pomeni, da ne bodo popolnoma vključene v svoje delo in družinsko življenje. Bolnice morajo jemati tablete za lajšanje bolečin, saj so dojke po operaciji zelo boleče in občutljive. To pomeni, da je celoten postopek povečanja prsi s kirurškim posegom izjemno drag in tvegan. Možnosti, kot so injekcije, geli, zdravila in kreme, lahko naredite brez razmišljanja o posledicah jemanja kemikalij in hormonov. Poskusite se izogibati tem nenaravnim rešitvam. Kaj pravzaprav je operacija povečanja prsi in kako se izogniti povezanim tveganjem? Pred operacijo povečanja prsi Če razmišljate o operaciji prsi, se morate s svojim kirurgom pogovoriti o podrobnostih povečanja prsi. Postavljajte vprašanja o postopku, da razjasnite vse tr