Preskoči na glavno vsebino

Odkrivanje vzrokov za nizek volumen sperme, šibko ejakulacijo in nizko plodnost pri moških

Vrnimo se k glavnemu vprašanju našega bloga. Kaj je sperma? Od kod prihaja?

Vaši testisi (moda) vsak dan proizvedejo na milijone semenčic. Celice semenčic so podvržene naravni delitvi celic, kar neizogibno vodi v njihovo zorenje. Med ejakulacijo se sperma črpa v moški semenovod, kjer se izločajo fruktoza, semenske tekočine in druge kemikalije. Vaša sperma in druge tekočine hitijo mimo mehurja skozi sečnico in iz vašega penisa.

To tudi dokazuje dejstvo, da če povečate količino sperme, bo skozi vaš penis prišlo več sperme. , to pomeni prijetnejše popadke ter močnejši in večji orgazem.

Da bi sperma vstopila v ženski maternični vrat, morate doživeti erekcijo, orgazem in ejakulacijo. Erekcija se pojavi, ko je vaš penis stimuliran ali ko imate erotično misel. Nenaden je naval krvi v komore erektilnega tkiva v penisu. To pa napolni penis, zaradi česar postane otrdel, povečan in dvignjen.

Z nadaljnjo stimulacijo pride do orgazma in ejakulacije. Orgazem, znan kot spolni vrhunec, je prijeten čustveni ali psihološki odziv, ki spremlja ejakulacijo. Obstajata dve stopnji orgazma: prva, imenovana neizogibnost ejakulacije, nastopi dve do štiri sekunde pred ejakulacijo.

V teh ključnih sekundah se morda zavedate, da boste kmalu "prišli", in ne morete storiti ničesar, da bi to nadzorovali. Vaši semenski vezikli in vaša prostata začnejo utripati. Druga stopnja orgazma nastopi, ko nehoteno ejakulirate spermo v konvulzivnih sunkih. V povprečju se potisne ena čajna žlička (2-15 mililitrov) sperme, ki vsebuje od 40 do 150 milijonov semenčic! "Prvi brizg" običajno vsebuje največjo količino sperme.

Potem greste skozi obdobje okrevanja, ko ne morete doživeti drugega orgazma. To lahko traja nekaj minut in včasih več ur.

Kot lahko opazite iz tega kratkega sporočila, je sperma ključni element seksa in orgazma. Če povečate količino sperme, lahko izboljšate svojo plodnost, povečate moč orgazma in celo pomagate partnerju, da bolj uživa v seksu. Še en razlog za povečanje količine sperme, kajne?

Majhen volumen sperme in šibke ejakulacije

Kdaj naj bi bil moški zaskrbljen zaradi svojega volumna in moči? Včasih lahko dramatično zmanjšanje volumna ejakulata kaže na zamašitev enega od ejakulacijskih kanalov. Obstrukcija kanala se diagnosticira z ultrazvokom prostate. Drugi možni vzroki za zmanjšan volumen so retrogradna ejakulacija ali dolgotrajna okužba prostate (kronični prostatitis).

Zmanjšana količina semena je lahko preprosto normalen del staranja in morda ne povzroči zmanjšane plodnosti. Če obstaja zaskrbljenost glede količine, videza in teksture ejakulata, je morda priporočljivo razmisliti o testiranju semena pri usposobljenem zdravniku.

Standardna analiza semena meri volumen in pH semena, mikroskopsko analizira ostanke in aglutinacijo, ocenjuje koncentracijo in morfologijo semenčic, prešteje levkocite semenčic in identificira nezrele zarodne celice. Običajno se to izvede po dveh do sedmih dneh spolne abstinence, na vzorcu semena, odvzetem v zdravniški ordinaciji.

Zdravnik bo verjetno želel opraviti tudi preiskave za izključitev okužbe sečil, gonoreje in klamidije. V mnogih primerih analiza semena daje rezultate, ki so tehnično znotraj "normalnega" območja, vendar se moški še vedno lahko počutijo nezadovoljni s krčenjem orgazmov, količino in videzom svojega ejakulata ter svojo plodnostjo. Zanje in za moške, ki preprosto želijo izkusiti dodatno samozavest in užitek večje količine semena, obstajajo odlični naravni pripravki, ki celostno rešujejo težavo in povečajo količino semenčic brez stranskih učinkov.

Analiza sperme

Analiza sperme je postopek, s katerim se oceni količina sperme, ki jo človek ustvari, in ugotovi njena kakovost. Običajno je analiza sperme predpisana vsem moškim, ki trpijo zaradi neplodnosti. Pari, ki si želijo otroka, a so se tukaj soočili s težavo, se prijavijo k zdravniku. Analiza sperme je ena prvih stvari, ki jo morajo opraviti, saj je trideset odstotkov vseh parov neplodnih zaradi nizke kakovosti sperme. Analiza sperme je tudi metoda, ki se pogosto uporablja za preverjanje učinkovitosti operacij, kot sta vazektomija in reverzna vazektomija.

Analiza sperme zahteva nekaj posebnih priprav, če jo boste izvajali. Prvič, 2 do 5 dni pred dnevom analize ne smete imeti spolne aktivnosti (ki se konča z ejakulacijo). Pri tem ste lahko prepričani, da bo količina semenčic v največji možni količini, kar bo zagotovilo učinkovitost in verodostojnost ocene. Prav tako lahko poskusite povečati količino sperme z uporabo tablet za povečanje količine, če količina vaše sperme ni dovolj za popolno analizo sperme.

Poleg tega morate biti spolno aktivni 1-2 tedna pred analizo sperme, saj lahko dolga abstinenca povzroči neaktivnost sperme. Prav tako je zaželeno, da se več dni pred testom izogibate pitju alkohola in obvestite zdravnika, če jemljete kakšna zdravila.

Za izvedbo analize sperme je potreben vzorec vaše sperme. Lahko ga ejakulirate v majhno skodelico za vzorec v kopalnici klinike ali bolnišnice, kjer bo opravljen test, ali v zasebnosti svojega doma. Najpogostejši način zbiranja vzorca je masturbacija v skodelico za vzorec. Lahko pa to storite tudi po seksu, tako da bodisi zberete spermo iz kondoma (lahko ga daste v posebno posodo, da preprečite puščanje ali zlom) ali ejakulirate v skodelico za vzorec med seksom.

Zakaj je količina sperme pomembna?

Moški običajno povečajo količino sperme, da bi izboljšali učinkovitost v postelji, dosegli daljše orgazme in zadovoljili svoje ljubice. Toda to postavlja vprašanje: ali imajo ženske rade veliko sperme?

Odgovor je ... Da, všeč jim je. Standardov za lepoto in spolno privlačnost si ni izmislil noben spolni strokovnjak. Zakodirane so globoko v naših genih in glede nekaterih stvari nimamo veliko izbire, ali so nam všeč ali ne. Večina žensk ima rada samozavestne in strastne moške. Tako kot zamisel o povečanju penisa, dlakavih prsih ali globokem glasu, ženske glej veliko količino izvira kot del najvišjega moškega inventarja.

Pravzaprav ni pomembno, ali ženske na racionalni ravni svojih možganov vidijo večjo obremenitev kot grdo ali grobo. Še vedno jim je všeč globoko v sebi, ker pritiska na gumbe v najbolj osnovnem delu njihovih misli. Tako kot moški kljub vsem modnim trendom, ki so preplavili ta svet, še vedno padajo na velike prsi.

Kar nas pripelje do naslednjega logičnega vprašanja: če imam majhno obremenitev, kako naj jo povečam. No, ker je na kocki sreča vaših dam, vam bom na hitro odgovoril. Stvar, ki jo morate storiti, je, da se dokopate do nekaterih čudovitih zelišč, kot sta Musli in Reishi gobe, ki so mnogim moškim pomagale povečati količino sperme. Odločite se lahko za izdelek, ki vsebuje največ zelišč za pospeševanje erekcije, znanih človeku. Delujejo tako, da vam pomagajo doseči erekcijo in povečajo količino sperme. Z do 500-odstotnim poročanim povečanjem količine sperme so najboljše orodje za moškega, ki se želi premakniti iz povprečne množice in se približati vrhu.

Količina sperme in ljubljenje

Vodenje ljubezni je najpomembnejši vidik zakona, saj lahko moški in ženska v njem izrazita svojo najintimnejšo obliko naklonjenosti drug drugemu. Čeprav sta fizična privlačnost in užitek ključnega pomena za seks, aktivnost presega fizično združitev s potrditvijo in poglobitvijo odnosa para. Zato je zelo pomembno, da tako moški kot ženska prispevata svoj del, da v postelji popolnoma zadovoljita potrebe drug drugega.

Na žalost vsi pari ne morejo uživati ​​v dobrem seksu zaradi različnih razlogov, med katerimi so nekateri povezani s težavami s spolnim zdravjem moških. Če upoštevamo vrednost spolnosti za moške, ni presenetljivo, zakaj se v ZDA prodaja veliko tablet za povečanje penisa. trgu danes. Ta zdravila ne krepijo samo reproduktivnega zdravja in spolnega življenja moških, ampak tudi rešujejo moške pred frustracijami in zadrego, ker ne morejo zagotoviti dobrih rezultatov v postelji.

Čeprav so se številni proizvajalci zdravil in distributerji osredotočali na zdravljenje erektilne disfunkcije in povečanje penisa, zdaj obstajajo tudi podjetja, ki se ukvarjajo s problemom sperme in tržijo tablete, ki pomagajo povečati količino sperme.

Orgazem je pomemben vidik ljubljenja, ki pri moških pogosto povzroča skrbi. Medtem ko so nekateri moški razočarani, ker so dosegli vrhunec prezgodaj ali ker sploh ne morejo priti, drugi niso zadovoljni s količino sperme. Čeprav lahko moški odpravijo to pomanjkljivost moškega reproduktivnega zdravja s sodobnimi dodatki, morate biti zelo previdni in izbrati tablete brez stranskih učinkov, ki jih priporoča zdravnik.

Vzroki za nizko količino semenčic in šibke ejakulacije: kajenje in pitje

- Glede na študijo, ki jo je izvedel oddelek za endokrinologijo medicinskega centra Lahey Hitchcock, Burlington, Massachusetts, kajenje povzroča znatno zmanjšanje števila spontanih erekcij, ki se zgodijo med spanjem.

-Te erekcije so eden od glavnih znakov dobrega krvnega pretoka in zdravega spolnega življenja. Zmanjšanje njihove pogostosti ali intenzivnosti je zanesljiv znak, da je erektilna disfunkcija blizu. Študija je tudi pokazala, da je opustitev kajenja za samo 24 ur povzročila dramatično povečanje kakovosti spontanih erekcij. Kajenje je tudi vzrok številnih drugih težav, vključno s pljučnim rakom.

- Oddelek za psihiatrijo Medicinske fakultete Univerze v Lubecku v Nemčiji je objavil študijo, ki dokazuje, da uživalci alkohola pogosteje trpijo za erektilno disfunkcijo kot tisti, ki pijejo občasno.

- Alkohol povzroča prijetno stanje sproščenosti in na splošno velja, da pozitivno vpliva na libido. Vendar je alkohol zaviralec in močno negativno vpliva na libido. Prav tako moški težje dosežejo in vzdržujejo erekcijo.

- Nacionalni laboratorij Lawrence Livermore, ki ga vodi in upravlja Univerza v Kaliforniji, je izvedel lastno študijo o učinkih kajenja med najstniki. Študija je pokazala, da ima kajenje katastrofalen vpliv na količino sperme.

- To pomeni, da najstniki, ki so hudi kadilci, ogrožajo svoje možnosti, da bi imeli otroke, in tudi povečujejo tveganje, da imajo otroke, ki trpijo zaradi različnih genetskih težav zaradi poškodovane DNK, prejete od očeta ali matere.

- Univerza v Bernu, Švica, je to ugotovitev podprla z razkritjem rezultatov lastne raziskave. Statistična analiza, opravljena v Švici, je pokazala znatno nižjo kakovost sperme pri kadilcih v primerjavi z nekadilci. Močno je bila prizadeta tudi koncentracija semenčic.

Vzroki za nizko količino semenčic in šibke ejakulacije: dieta in prehrana

Ena od stvari, ki jih večina ljudi spregleda v svojih vsakodnevnih rutinah, je, da je hrana več kot le nekaj, kar požgečka vaše brbončice in napolni želodec. Hrana je tudi vaš dnevni vir cele vrste snovi, ki so potrebne za pravilno delovanje vašega telesa.

Najpomembnejši dodatek vaši prehrani je cink. Ta kovina igra ključno vlogo v človeškem telesu, saj pomaga pri delovanju antioksidantov in tako upočasni proces staranja. Služi tudi za stabilizacijo DNK v celicah semenčic in tako zagotavlja močno in zdravo dostavo genskega materiala. Malo ljudi ve, da lahko pomanjkanje cinka v vsakodnevni prehrani zmanjša plodnost pri moških, saj telo nagiba k ustvarjanju manj sperme in semenčice niso več dovolj močne, da bi opravile celotno potovanje.

Najboljši vir cinka v vaši prehrani so ostrige. Vendar se ostrige prehranjujejo na dnu morij, ki so vse bolj onesnažena s težkimi kovinami in kemikalijami. Drugi dobri viri cinka so živalske beljakovine, kot so svinjina, govedina in perutnina. Meso je pravzaprav najboljši način za pridobitev dnevnega odmerka cinka, saj ga iz tega vira telo veliko lažje absorbira. Poleg tega je znano, da druge snovi, ki jih najdemo v žitih in polnozrnatem kruhu, zmanjšajo absorpcijo cinka.

Drugi dobri viri cinka so fižol, oreščki, bučna in sončnična semena. Ta živila bi morali čim pogosteje vključiti v svojo prehrano. Vendar se morate zavedati, da preveč cinka ni dobro za vaše telo, saj zmanjšuje absorpcijo drugih ključnih kovin, kot sta železo in baker.

Vzroki za nizko količino semenčic in šibke ejakulacije: Hormoni

Eden najbolj zaskrbljujočih trendov sodobnih ljudi je nižanje starostnega praga za andropavza. Andropavza je moški dvojnik ženske menopavze, ki običajno prizadene moške, stare od 40 do 55 let. Pred komaj 100 leti se andropavza ni začela vse do 50. let prejšnjega stoletja, vendar je industrializirana družba, v kateri vsi živimo, spremenila andropavzo v stanje, ki ga sproži moški. Nenaden padec količine testosterona, ki ga proizvede telo, kar je znak andropavze, ni več naravni proces, ampak se lahko začne v zgodnjih 40. letih zaradi nenehne prisotnosti širokega nabora kemikalij. Te kemikalije delujejo kot sintetični estrogen v moškem telesu in povzročijo določene spremembe na fizični in psihološki ravni.

Simptomi, ki jih spremlja andropavza, so: težave s prostato, nihanje razpoloženja in depresija, impotenca, nizek spolni nagon in nizko število semenčic, povečanje telesne mase, nizek krvni sladkor ali sladkorna bolezen, suha koža, izguba kosti, utrujenost, tesnoba, nizka absorpcija cinka , povečana možnost srčnega infarkta in zadrževanje vode. Prisotnost ksenoestrogenov (podobnih estrogenom, le da se ne proizvajajo v telesu) moti naravno hormonsko ravnovesje in vodi v zgodnji nastop andropavze. Ti ksenoestrogeni so rezultat naše stalne izpostavljenosti različnim produktom sodobnega življenja. Kratek seznam virov ksenoestrogena vključuje:
  • Pesticide
  • Herbicide
  • Plastični ovoji
  • Plastične steklenice za pijačo
  • Meso od živali, vzrejenih na hrani, bogati s hormoni
  • Detergenti
  • Onesnaževanje
Doktor Allan Lieberman, iz Centra za poklicno

Eden od možnih odgovorov na upad spolne želje je cink. Cink je ključnega pomena za zdravo delovanje prostate, testisov, imunskega sistema, celjenje ran in je del približno 300 encimov. Obstajajo številne popolnoma naravne zeliščne tablete, ki lahko povečajo količino sperme in splošni libido samo zato, ker so odličen vir cinka. Če menite, da niste več željni seksa kot nekoč, ali če vam je zdravnik rekel, da je število vaših semenčic nižje od običajnega, potem morate poskusiti. Kombinacija opustitve nezdravega življenjskega sloga, vadbe in teh tablet za izboljšanje semena bi morala zadostovati za povrnitev potrebe po seksu in vsega užitka, ki ga prinaša spolno zadovoljstvo.

Vzroki za nizko količino semenčic in šibke ejakulacije: Debelost

S širjenjem debelosti po industrializiranem svetu in vrsto opozoril o tem naraščajočem problemu iz preostalega sveta se je pojavilo veliko vprašanj o tem, kako bi debelost vplivala na milijone življenj. Eno takih vprašanj je naslov tega članka. Študij, ki bi ugotovile, ali ima debelost neposreden vpliv na kakovost sperme, še ni bilo, vendar je znanost že odkrila več posrednih povezav med debelostjo in zmanjšanjem kakovosti spola in sperme.

Zanesljivo vemo, da ljudje s prekomerno telesno težo in debelostjo zmanjšajo napor, kadar koli lahko. To ima velik vpliv na spolnost, saj je redno prizadevanje ključnega pomena za izločanje testosterona v telesu. Testosteron ne uravnava kakovosti sperme, vpliva pa na spolni nagon in moški libido ter na rast spermatogenega tkiva pri moda. To tkivo je tisto, ki izvaja samo proizvodnjo sperme. Znižanje normalne ravni testosterona, kar se zagotovo zgodi vsakemu »kavču« osebi, ki se nagiba k izogibanju naporom, vodi do padca libida. Posameznik ni več tako zainteresiran za seks kot prej, niti ne uživa v njem toliko kot prej. V kombinaciji s pogosto izpostavljenostjo snovem, ki posnemajo učinke hormona estrogena, lahko nizka raven testosterona vodi do zmanjšanja penisa in mod.

Poleg tega imajo lahko ljudje s prekomerno telesno težo ali debelostjo neuravnoteženo prehrano, ki običajno izpušča hrano, bogato s cinkom. Cink je eden najpomembnejših mineralov, ki pride v človeško telo s hrano. Najdemo ga v ostrigah, fižolu, oreščkih in semenih. Pomanjkanje cinka, ki je posledica neustreznega vnosa ali absorpcije cinka, zaznamuje izpadanje las, kožne lezije in propadanje telesnih tkiv. Cink je zelo pomemben za proizvodnjo sperme in za ohranjanje kakovosti in gibljivosti sperme, dokazano pa vam pomaga povečati količino sperme. Brez dovolj cinka bo kakovost sperme slabša.

Vzroki za nizko količino sperme in šibke ejakulacije: Anksioznost glede spolne uspešnosti

Dober seks je dober za telo in zdravje, preveč ga lahko povzroči spolno povezane bolezni in celo odvisnost od seksa. Včasih se ta zasvojenost začne zaradi dobre spolne uspešnosti, ki vodi do pogostih spolnih odnosov s partnerjem ali drugimi ljudmi. Posledično ta oseba ne more zdržati niti dneva, ne da bi imela spolne odnose z nekom, celo plačati prostitutkam samo za to. Seks z neznanci lahko sproži razvoj virusa HIV ali spolno prenosljivih bolezni v telesu.

Zasvojenost s seksom je posledica ljudi, ki uporabljajo seks kot izhod za svoje težave in stres v življenju. Ker so čustveno in mentalno izčrpani, uporabljajo seks za pridobivanje užitka in dobrega počutja preko spolne uspešnosti. Vsak dan to počnejo, samo da preživijo dan. Ker postanejo odvisni od seksa, težko nadzorujejo svojo spolno željo. V skladu s tem je samozadovoljevanje ena od oblik odvisnosti od spolnosti, kjer moški postane odvisen od predmetov, da bi pridobil užitek in udobje. Včasih ljudje, ki masturbirajo, nočejo seksati s pravimi ljudmi. Raje ostanejo v svojem svetu poželenja in domišljije, saj se pretvarjajo, da je predmet njihovih fantazij spolno zadovoljujoč. Čeprav je zasvojenost s spolnostjo lahko resna vrsta odvisnosti, je ozdravljiva in jo je mogoče zdraviti z obiskom centrov za zdravljenje, kjer se lahko odkrito pogovarja o spolnih težavah osebe. Na ta način bo oseba ozdravela in začela živeti življenje brez potrebe po seksu.

Ena najbolj žalostnih stvari, ki bi se lahko nekomu zgodila, bi bila ugotovitev, da seks ni tako dober, kot je bil. Lahko pride do različnih težav, na primer ne morete doseči erekcije ali imate težave z velikostjo penisa ali pa orgazem ni res močan. Na srečo lahko sodobna medicina moškim pomaga pri vseh teh težavah, lahko povečate količino sperme, povečate spolni nagon in splošno zmogljivost.

Povečanje proizvodnje sperme 

Zakaj morajo nekateri moški povečati produkcijo sperme? Obstaja veliko dejavnikov, ki jih spodbujajo k temu. Moški si najprej želijo izboljšati plodnost in intenzivnost orgazma.

Človek mora sprejeti določene korake, če želi povečati proizvodnjo sperme. Moški se danes lahko poslužujejo neverjetnih dosežkov v znanosti o spolnem zdravju moških, ki bodo izboljšali njihovo potenco, količino semenčic in lahko okrepili orgazem. Te izdelke podpira tudi uradna medicina.

V zadnjem desetletju je bilo izvedenih veliko raziskav o spolnem zdravju moških. Zdravniki priporočajo uporabo prehranskih dopolnil za reševanje moških spolnih težav. Če je vaš cilj povečati proizvodnjo sperme, ni boljšega načina za to kot jemanje dodatkov, ki so narejeni s tem namenom. Uporaba prehranskih dopolnil ni edina tehnika, ki je na voljo, je pa zelo ugodna. Ponudniki zdravstvenih storitev trdijo, da je varen in učinkovit ter običajno celo učinkovitejši od vaj za penis.

Število izdelkov na tem področju je danes veliko. Za doseganje določenega rezultata in povečanje proizvodnje sperme je bila razvita posebna metoda. Med različnimi prijetnimi rezultati, ki jih dajejo ti izdelki, so splošni boljši spolni odziv in učinkovitost, posebej intenzivni in daljši orgazmi, večja količina semena, z bolj belim, izjemno močnim videzom in teksturo, boljša ejakulacija in povečana moč kontrakcij.

Splošno znano dejstvo je, da se veliko žensk razide s partnerjem, če jim ta v seksu ne prinaša zadovoljstva. Užitek je prav tako pomemben kot varnost. Ženske imajo rade moške, ki v njih vzbudijo spolno vznemirjenje in jih pritegnejo. Všeč so jim moški, ki jim buri kri. Moška moč je zelo značilen vidik, ki si ga vsaka ženska želi, da bi ga imel njen partner.

To je velik razlog za moške dodatke. Obstaja vrsta sredstev in naravnih dodatkov, ki moškim omogočajo povečanje proizvodnje sperme. Ena izmed najbolj razširjenih metod je vnos multivitaminskega kompleksa. Pomaga pri premagovanju nekaterih posledic stresa in slabih navad.

Drug izhod je čez dan piti veliko vode. Še več, ne pozabite, da bo redna telesna vadba ohranjala vaše telo v formi in vaše moške funkcije na dostojni ravni. Zelo natančno razmislite o svoji prehrani. Poskusite zmanjšati količino hamburgerjev in druge hitre hrane, vendar povečajte količino svežih in naravnih izdelkov. Če že ne prenehajte, pa vsaj nadzorujte svoje kadilske navade. Škodljivo delovanje kajenja na število in količino semena ter libido nasploh je znanstveno dokazano. Tudi pitje mora biti odgovorno. Ne mislite, da morate pozabiti na alkohol, vendar ga je treba omejiti. Ne pozabite na dober počitek. Če boste vsako noč dovolj spali, boste polni energije in spolne želje. In na koncu moramo reči, da imate ves čas aktivno prijetno spolno izkušnjo - to vas bo ohranjalo v formi in energičnih.

Med različnimi razpoložljivimi sredstvi za povečanje proizvodnje sperme so naravne tablete za volumen dokazano najboljše. učinkovito. Vi morate izbrati najboljšo možnost za vas. Pred dokončno izbiro bi bilo dobro, da se posvetujete z zdravnikom. Koristne in praktične nasvete vam lahko da le zdravnik, ki o vašem zdravju ve skoraj vse. Potem boste prepričani, da bo izbrana metoda imela najboljši možni učinek in da boste dosegli svoj cilj, povečali boste proizvodnjo semenčic. Pustite svoje skrbi ob strani. Izberite alternativo, ki vam ustreza.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Odkrivanje skrivnosti ženskega libida: Celovit vodnik po spolnem zdravju žensk

Mnoge ženske se soočajo s težavami v spolnem življenju in iščejo rešitve. Težava je v tem, da zlahka najdete izdelek za izboljšanje moškega spola: od znane viagre do vseh tistih zeliščnih tablet in krem. Čeprav te možnosti povečajo žensko spolno željo, so zasnovane in oblikovane za moške in lahko povzročijo stranske učinke. Zgodba o ženskem libidu Pogosto težave , povezane s spolnim odnosom, ustrahujejo moške, ker ne vedo, kako se z njimi spopasti in kako popraviti situacijo. Različna farmacevtska podjetja imajo očitno korist od te zamisli, tako da moškim, ki so preobremenjeni s svojimi spolnimi odnosi, ponujajo tablete za izboljšanje moškega spola. Vendar pa lahko težave z nizkim libidom opazimo tudi pri ženskah, zlasti v 40. To stanje se v večini primerov izraža s hitro izgubo zanimanja in/ali energije, preden ženske sploh dosežejo orgazem. Ta težava moti dame in postane dejavnik, ki ogroža harmonijo odnosov. Zelo pogosto je obstoj standardne ženske poln številnih težav , ki i

Nizek ženski libido: razumevanje in premagovanje ženskih spolnih motenj

Moški so v dolgih letih dobili veliko priložnosti za reševanje težav, s katerimi so se srečali v intimnosti. Zmanjšanje libida je lahko primer težave, s katero se lahko soočijo. Ženske pogosto trpijo zaradi popolnoma enakih težav, vendar se o teh primerih ne govori odprto in se zdi, da ne obstajajo. Temu ni tako. Obstajajo kljub temu, da se o njih ne govori. Ženske prav tako pogosto razvijejo spolno disfunkcijo, imenujemo jo ženska spolna disfunkcija . Opravljene so bile številne raziskave in študije, ki so večinoma prišle do zaključka, da ženska spolna disfunkcija, težave z ženskim libidom , nenehno nezadovoljstvo pa postopoma uničuje celotno spolno življenje in to povzroča resne ovire v odnosu med moškim in žensko. Lahko celo povzroči konec razmerja. Negativne posledice so torej lahko zelo resne in uničujoče. Ob odkrivanju vzrokov ženske spolne disfunkcije so se vsi strinjali, da ta primer zahteva takojšnjo pozornost in ga je treba obravnavati s posebno pozornostjo. Toliko je na koc

Tveganja, povezana z operacijo povečanja prsi: Varnost na prvem mestu!

Mnoge ženske želijo povečati prsi. Odgovor najdemo v vstavitvi silikonskega gela ali v povečavi z vsadki - operacija dojk . Vsi vedo, kakšne nevarne posledice ima lahko anestezija. Poleg tega lahko mnoge ženske trpijo zaradi hudih bolečin in potrebujejo dolgo okrevanje, kar pomeni, da ne bodo popolnoma vključene v svoje delo in družinsko življenje. Bolnice morajo jemati tablete za lajšanje bolečin, saj so dojke po operaciji zelo boleče in občutljive. To pomeni, da je celoten postopek povečanja prsi s kirurškim posegom izjemno drag in tvegan. Možnosti, kot so injekcije, geli, zdravila in kreme, lahko naredite brez razmišljanja o posledicah jemanja kemikalij in hormonov. Poskusite se izogibati tem nenaravnim rešitvam. Kaj pravzaprav je operacija povečanja prsi in kako se izogniti povezanim tveganjem? Pred operacijo povečanja prsi Če razmišljate o operaciji prsi, se morate s svojim kirurgom pogovoriti o podrobnostih povečanja prsi. Postavljajte vprašanja o postopku, da razjasnite vse tr