Preskoči na glavno vsebino

Obsežen vodnik za povečanje prsi: naravna zdravila ali operacija?

Povečanje prsi

Na stotine tisoč žensk po vsem svetu si želi imeti večje prsi. Kljub temu se večina teh žensk nikoli ne bo odločila za kakršno koli povečanje prsi. Čeprav bi rade imele večje prsi, se te ženske niso pripravljene podvrči nevarnostim ali poniževanjem operacije povečanja prsi – in kdo bi jim lahko zameril?


Odkrito povedano, večina operacij povečanja prsi daje manj kot popolne rezultate. Tudi ženske, ki se odločijo za skromno izboljšavo B-čašice ali C-čašice, lahko končajo z nenaravnimi ali neenakomernimi vsadki. Če upoštevate, da imajo ženske z vsadki 21-odstotno povečanje raka, se operacija komajda zdi vredna. Večina inteligentnih žensk bi raje živela z razočarajočo skodelico A, kot da bi zapravila na tisoče dolarjev in ogrožala svoje zdravje, da bi imela večje prsi.

Dobra novica je, da obstaja povsem naravna zeliščna alternativa. Študije kažejo, da ženske, ki jemljejo tablete za povečanje prsi, občutijo veliko pozitivnih učinkov, ki bi jih imeli zaradi dotoka estrogen. Rezultat so večje, čvrstejše in polnejše prsi, pa tudi zmanjšanje simptomov, povezanih s PMS in menopavzo. Za varne, naravne in lepe prsi so tablete za povečanje prsi rešitev.

Naravna povečava prsi

Če bi ženske vprašali, kateri del ženskega telesa jim je najmanj všeč, bi skoraj vsaka omenila svoje prsi. Čvrste, polne in velike prsi med ženskami očitno niso običajne. Številne ženske iščejo povečanje prsi in večina jih bo razmišljala o operaciji večjih prsi.

Čeprav nobena od alternativnih terapij za povečanje prsi ženski ne bo dala prsi hollywoodske zvezde, lahko uporaba pravilnih dodatkov poveča velikost prsi za do dve skodelici, doda čvrstost in pokaže opazne oblike posameznih prsi.

Če želite preizkusiti naravne tablete za povečanje prsi, si oglejte pričevanja, ocene in verjetno spletne forume. Ali so vsi videti, kot da jih je sestavila ena oseba? Ali pa so videti pristne in so jih objavile prave stranke? Če vsi berejo o istem, bodite sumljivi.

Naravno povečanje prsi ne bi smelo veljati za hitro rešitev. Kot pri vseh zeliščnih naravnih zdravljenjih lahko tudi pri povečanju prsi trajajo tedni in meseci, da se dosežejo želeni rezultati. Toda s potrpežljivostjo bo uporaba visokokakovostnih zeliščnih izdelkov za povečanje prsi povečala samoponos ženske in ji dala veliko boljšo telesno podobo z malo pomoči povečanja prsi.

Samopregled dojk za boljše zdravje dojk

Zdrave spremembe skozi življenje: Mesečni samopregled dojk je najboljši način, da ostanete seznanjeni s cikličnimi spremembami svojih dojk. Ozemlje boste spoznali bolje kot vaša zdravstvena ekipa in zlahka opazili spremembe. Letni klinični pregled pomaga dokumentirati zdravje vaših dojk, zato se za to dogovorite za redne sestanke! Med puberteto in menopavzo bodo vaše dojke doživele številne spremembe, na katere vplivajo hormoni, prehrana in vadba. Večina teh sprememb je naravnih in zdravih!

Mladostniška leta (puberteta): V najstniških letih, z začetkom mesečnega cikla, vaše telo vstopi v proces zorenja, pridobite obline in lahko opazite spremembe na koži (kot so akne) in celo lase lahko spremeni barvo ali teksturo. V tem času se razvija tudi prsno tkivo, ki je lahko na začetku gosto in čvrsto, še posebej, če imate majhne prsi. Družinska podobnost: Na tej stopnji še ni prezgodaj, da se seznanite z zdravstveno anamnezo vaše družine, zato povprašajte svoje sorodnice (mamo, tete, babice), če so imele kakršne koli fibrocistične težave z dojkami ali kakšne redne ciste. Če je tako, je verjetno, da jih boste tudi vi doživeli. Ne skrbite – ciste so benigne – vendar bi radi vedeli, kje so in če pridejo in gredo, da jih je mogoče razlikovati od drugih značilnosti vaših dojk.«

Več oblin in otrok (rodna leta): Ko bo vaše telo pripravljeno na materinstvo, če spočete in rodite otroke in tudi če dojite otroke, bo to povzročilo več sprememb v vaših prsih, kot tudi v ostalem telesu. Prsi lahko med nosečnostjo postanejo večje in bolj občutljive in morda potrebujejo več podpore. V tem času ne zanemarjajte svojega BSE, bodite seznanjeni s spremembami. Ne pozabite, da bosta nosečnost in dojenje skupaj zmanjšala tveganje za raka dojke.

Zrelost (menopavza): Menopavza prinaša tudi spremembe v prsih, saj se ravni estrogena in progesterona znižajo, tkivo dojke lahko postane manj čvrsto in se lahko drugače zapre kot v najstniških letih in v rodni dobi. Nadaljujte s samopregledovanjem dojk tudi v teh letih, da se vam običajne spremembe poznajo. Zdi se, da ima manj gosto tkivo dojke več zatrdlin in izboklin, vendar ne pozabite, da je 90 % zatrdlin benignih.

Prava izbira rešitve za povečanje prsi

Lahko se počutite razočarane in zmedene, ko brskate po ogromnem številu izdelkov za povečanje prsi. Včasih je težko ne vedeti, katere rešitve so neboleče in popolnoma naravne. Če imate pri roki vse ustrezne informacije, je zelo enostavno narediti pravo izbiro rešitve za povečanje prsi, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

1. Kreme. Sintetični hormoni so osnovni elementi krem ​​za povečanje prsi. Povezujejo jih s smrtonosnimi boleznimi, kot sta rak in srčni napad. Ugotoviti je treba dolgotrajne negativne učinke takšnih nepreverjenih rešitev; zato prihaja z velikim številom negativnih rezultatov.

2. Drugo sredstvo, injiciranje hormona v tkivo dojke, lahko povzroči še bolj nevarne stranske učinke, čeprav zagotavlja določene rezultate.

3. Operacija dojke. Mnoge ženske se odločijo za to metodo, saj se takoj razbremenijo odgovornosti. Vsekakor pa boste imeli brazgotine na koži. Poleg tega se prsni vsadki lahko obnašajo nepredvidljivo in ovirajo diagnozo raka dojke.

4. Prsne črpalke. Lahko povzroči iznakazitev prsi ali celo povzroči raka dojke! Črpanje je za telo nenaravno in v daljšem obdobju lahko zelo nevarno.

5. Vaje. Posebne vaje za povečanje prsi so precej varne in niso drage, vendar ni dokazanih dokazov o njihovi učinkovitosti.

6. Nakup posebnega spodnjega perila - steznikov in nedrčkov - poleg tega, da je precej drago, deluje le oblečeno. Včasih zaradi spodnjega perila vaše prsi izgledajo umetno in nenormalno. Poleg tega je ženskam nerodno, ko jih odvrnejo pred svojimi partnerji.

7. Tablete za dojke. Zeliščne tablete za prsi so narejene brez kakršnih koli konzervansov, kemikalij, sintetičnih hormonov ali barvil. Tablete za prsi bodo vaše dojke naredile bolj čvrste, gladke in večje. Počutili se boste in izgledali bolj mladostno. Zeliščne tablete za povečanje prsi ne vplivajo negativno na vaše splošno zdravje. Glede na to, da se komponente lahko absorbirajo v vaš obtočni sistem, je bistveno, da uporabite rešitev za povečanje prsi, ki ne vsebuje nobenih kemičnih spojin. Če izberete rešitev s kemikalijami, resnično tvegate svoje zdravje in bi lahko imeli v prihodnosti velike težave.

Kar zadeva naravne tablete za dojke, ne vsebujejo nobenih škodljivih sestavin. Lahko ste prepričani, da ne boste izpostavljeni nevarnosti dišav ali parabenov. Tablete za prsi vam nudijo netoksičen način za večje prsi, ki jih iščete.

Tablete za prsi zdaj ponujajo številni proizvajalci in ženske slišijo vse vrste reklam, ki jim obljubljajo večje in lepše prsi. Težko je izbrati pravo rešitev za povečanje prsi. Za to je priporočljivo upoštevati tako prednosti kot slabosti vseh razpoložljivih rešitev. Nekateri forumi o povečanju prsi s komentarji o izdelku in izkušenimi uporabniki vam lahko pomagajo. Tam lahko najdete vse odgovore na vprašanja o posledicah, primerjate mnenja uporabnikov o teh tabletah za dojke.

Vašo pozornost si zaslužijo le tiste rešitve za povečanje prsi, ki pravim strankam zagotavljajo odlične rezultate. Vašo pravilno izbiro rešitve za povečanje prsi naj dokazujejo pričevanja drugih žensk, da jim je pomagala rešiti težave z dojkami.

Očitno je, da bo izdelek, ki je koristil mnogim ženskam, verjetno pomagal tudi vam. Če se boste odločili zanj, boste pridobili tudi večje, čvrstejše in bolj mladostne dojke. Vendar se izogibajte tabletam za povečanje prsi z veliko negativnimi povratnimi informacijami. Porabite več časa za raziskovanje na forumu o povečanju prsi!

Prednosti povečanja prsi

Vsaka ženska želi izgledati bolje in imeti privlačne polne prsi. Ni nenavadno, da imajo ženske naravno lepe čvrste in velike prsi. Vendar si nekatere od nas želimo izgledati privlačnejše in menimo, da je cilj mogoče doseči z večjimi prsmi. S povečanjem prsi je možno izboljšati vaš videz in samozavest.
Tako boste imeli večjo velikost skodelice in veliko trdnosti. Če ste videti čudovito, se počutite enako. Vsi znaki depresije ali nelagodja izginejo. Z večjim oprsjem boš videti privlačnejša, ne boš več imela težav s samopodobo, začela boš kupovati drugačna, veliko bolj trendovska oblačila, obleke z ovratnikom in majice bodo postale tvoje najljubše.
Odločili se boste tudi za oprijete srajce. Vaš izboljšan videz bo vodil do čustvenega in psihološkega miru.

Ne pozabite, da boste samo naravne tablete za povečanje prsi poskrbele, da boste videti čudoviti in zdravi! Vaše majhne ali povešene dojke bodo ostale v preteklosti. Tako enostavno je dobiti čudovite polne in čvrste prsi.

Rezultati povečanja prsi

Dandanes se veliko žensk odloča za povečanje prsi. Vendar je koristno razmisliti o vzrokih za to in možnih posledicah in šele nato iti na operacijo. Operacijo je prestalo veliko žensk, vendar bodo rezultati pri vsaki drugačni, saj so vse ženske edinstvene.

Prva stvar, na katero morate pomisliti, če želite operacijo za povečanje dojk je njen razlog, torej zakaj to želite narediti. V vsakem primeru se kirurg o tem pogovori s pacientom in ta pogovor je zelo podroben. Zelo pomembno je vedeti, zakaj to počnete. Nekatere ženske to počnejo, ker jim je nekdo rekel, da morajo to storiti, ali pa obstajajo ženske, ki želijo izgledati kot svetovno znane manekenke.
Toda ravno v teh dveh primerih so pacientke lahko zelo razburjene, ko bodo videle rezultat povečanja dojk. Toda rezultat bo verjetno precej zadovoljiv, če operacijo opravite, ker imate iskren razlog.

Zato je zelo pomembno razmišljati o razliki med rezultati povečanja prsi, ki jih želite videti, in tistimi, ki jih lahko resnično vidite. Nekatere ženske imajo precejšnje bolečine, ki so veliko močnejše, kot so mislile. biti. Posledično naj bi na dopustu preživeli več časa, kot so pričakovali.

Še ena stvar, na katero morate pomisliti, je brazgotina, ki je lahko posledica operacije povečanja dojk. Brazgotino je mogoče odstraniti, če ženska uporablja posebno kremo, vendar je čas, v katerem brazgotina zbledi, odvisen od organizma.

Če povzamemo, bi morala vsaka ženska razmišljati o rezultatih operacije, zlasti o posledicah. Bistveno je razmišljati o čustvenih in telesnih spremembah, ki so posledica operacije povečanja prsi, in zelo pomembno je upoštevati, da so lahko rezultati precej drugačni od pričakovanih.

Zeliščno povečanje prsi

Zeliščno povečanje prsi uporablja vrsto zelišč za spodbujanje rasti prsi. Čeprav so vsa različna, obstaja nekaj pogosto uporabljenih zelišč. Zeliščno povečanje prsi je lahko v obliki tablet, krem ​​ali tekočin. Druga podjetja ponujajo razpršila. Zelišča, ki se uporabljajo v različnih razredih zelišč za povečanje prsi, se lahko razlikujejo, vendar večinoma vključujejo žagasto palmo, divji jam, damiano, osat, Dong Quai in semena komarčka.

Ko gledate zeliščno povečanje prsi, najprej naredite domačo nalogo. Zavedati se morate, da zeliščno povečanje prsi nima hitrih rezultatov kot operacija prsi. Vendar pa ni nobenih stranskih učinkov: brazgotin, bolečine ali časa okrevanja, zaradi katerega bi morali trpeti. Prepričajte se, da poznate sestavine katerega koli zeliščnega izdelka za povečanje prsi, o katerem razmišljate. Bodite pozorni na varnost in učinkovitost sestavin in razmislite o drugih možnostih, če ste alergični na zelišča. Posvetujte se z zdravnikom, če jemljete kakšna zdravila.

Po mnogih raziskavah v različnih državah so študije pokazale, da zelišča kažejo estrogene in regenerativne učinke na žensko telo, zlasti na prsi, boke, kožo obraza in telesa, lase in vaginalno epitelno tkivo. Tako polepšajo videz ženskih sekundarnih spolnih značilnosti in tudi lepoto kože.

Ko mislite, da ste našli pravi zeliščni izdelek za povečanje prsi, preverite podjetje. Najboljša podjetja zagotavljajo informacije o tem, kaj zeliščno povečanje prsi lahko naredi in česa ne; in tudi pove, kdaj določenih zelišč ni pametno jemati. Nekaterih zeliščnih izdelkov za povečanje prsi na primer ne smete jemati med nosečnostjo.

Najboljše povečanje prsi: tablete za prsi

Večini žensk je všeč, kako izgledajo njihove prsi, dokler se ne začne proces staranja. Prsi s časom spreminjajo obliko, dimenzijo, svoj splošni videz, na koncu se povesijo. Postarele brezoblične prsi so posledica ptoze. Obstajajo dokazi, da ženske dojke po nosečnosti in dojenju običajno spremenijo svoj videz. Koža sčasoma izgublja elastičnost in dojke se vse bolj povesijo.

Mnoge ženske se odločijo, da bodo to težavo rešile s operacijo povečanja dojk. Ameriško združenje za estetsko plastično kirurgijo navaja, da približno 50.000 žensk postane strank klinik za operacijo povečanja prsi. Ni niti najmanjše težave - operacija lahko traja največ eno do tri ure.
Ne glede na nekatere bolečine med in po operaciji lahko tipična ženska v enem tednu odide v službo in začne svojo dnevno rutino. Vendar po operaciji vedno obstaja zaskrbljenost zaradi nekaterih negativnih vidikov. Kakorkoli že, niso vsi psihološko pripravljeni na operacijo povečanja prsi. Tiste, ki se bojijo kirurškega posega, a želijo imeti elastično mlado oprsje, se odločijo za zeliščne zdravilce.

Tablete za prsi so na vrhu med takimi alternativnimi naravnimi zdravili za rast prsi. Zeliščna formula teh tablet je zgrajena na fitoestrogenu (rastlinski estrogen), ki v ženskem organizmu izzove nastajanje prostaglandinov, ki se končajo z zamašitvijo prsnih žlez. Prednost tablet za prsi je, da so cenovno dostopne in dostopne ter jih je mogoče kupiti brez zdravniškega nasveta. Tablete za povečanje prsi lahko pomagajo povečati količino estrogena in povečati prsi.

Tablete za prsi vsebujejo naravne sestavine, ki so vključene v številne tovrstne pripravke in lahko izboljšajo dojke. To so:
  • Znano je, da ima regrat veliko fitoestrogenov. Lahko jemljete njegove liste ali korenine ali oboje kot dodatek ali kot pijačo. Še en dober razlog za uporabo regrata je ta, da človeku dvigne energijo in podaljšuje življenje.
  • Korenina Dong Quai: še ena metoda za pridobivanje fitoestrogenov. Poleg tega deluje za povečanje prsi. In številne dame bodo zagotovo cenile še eno prednost te rastline, to je njeno sposobnost lajšanja menstrualnih kolik.
  • Koromač uživamo kot čaj ali kot dodatek kremi ali losjonu. Ženske ga lahko nanesejo na prsi. Kot afrodiziak komarček zdravi spolno željo tako pri moških kot pri ženskah. Je bogat z estrogenskimi elementi in rastlinskimi hranili. Če želite povečati spolno željo, uporabite komarček kot hrano ali zdravilo.
  • Tribavica je bila ena od sestavin, ki so jo uporabljale ženske z Bližnjega vzhoda, ki so živele v haremih. Kot zelišče za povečanje prsi so izbrali triplat. Fenugreek poudarja rast prsi s posebnimi ženskimi hormoni, predhodniki steroidov. Vsebuje tudi veliko količino rastlinskih kemikalij.
  • Divji jam se dobro ujema z vsebino triplata, saj je bogat tudi z rastlinskimi hranili. Vse te sestavine veljajo za komponente za povečanje prsi. A kar je še pomembneje, divji jam lahko pomaga pri PMS ali podpira pri težavah v menopavzi.
  • Pueraria Mirifica: ta zadnja sestavina združuje lastnosti vseh zgoraj opisanih rastlin. Pomaga v menopavzi, izboljša stanje kože in oprsja, ustavi proces staranja in izboljša prekrvavitev.


Omenjena zdravila so običajna sestava tablet za rast dojk. Pred nakupom tablet za prsi ustrezno preverite seznam sestavin, saj mora vsebovati naravne rastline, ki jih že poznate. Če izberete uporabne tablete za povečanje prsi, ste lahko prepričani, da bo vaše oprsje v enem mesecu čudovito bolj polno, okroglo ter resnično čudovito in veliko.

Prednosti tablet za prsi

Počutili se boste veliko bolje o sebi in življenju okoli sebe. Več zaupanja v žensko spremeni okoliščine. Z velikim veseljem bo pogledala svoj odsev. Vedno se opazi, ko se dame dobro počutijo in jih naredi srečnejše! Tablete za prsi vam bodo zagotovile ta odličen občutek!

Tablete za prsi morajo vsebovati rastlinske sestavine vrhunske kakovosti, vsaka sestavina pa bo namenjena spodbujanju naravne rasti, pri čemer varno in naravno poreklo ne predstavlja problema.

100% garancija vračila denarja je dodaten plus in prispevek k varnosti izdelka. Z nakupom tablet za prsi ne tvegate ničesar, niti denarja!

Povečanje prsi: stranski učinki

Odvisno od oblike povečanja prsi, ki jo izberete, bodo to različni stranski učinki. Stranski učinki niso izključno negativni, nekateri pa so. Drugi so pozitivni. Zato se prepričajte, da dobro razumete, kaj lahko pričakujete, ko se odločite za to odločitev, ki vam bo spremenila življenje.

Stranski učinki zeliščnega povečanja prsi

Edinstvena mešanica zelišč in mineralov, ki jih najdemo v zeliščnem povečanju prsi, so že sama po sebi močna zdravila, ki se uporabljajo za zdravljenje številnih bolezni. Vendar pa skupaj predstavljajo tour de force, ki na koncu spremeni vzorce vaših hormonov.

Ta sprememba hormonov lahko pozitivno vpliva na uravnavanje vašega menstrualnega ciklusa. Po drugi strani pa je prepovedano jemati zeliščne tablete, če ste noseči ali dojite. Čeprav ni konkretnih dokazov, da obstaja težava, obstaja majhna verjetnost, da bi lahko škodovala vašemu otroku ali nerojenemu plodu.

Neželeni učinki operacije prsnih vsadkov

Najbolj kontroverzno od vseh je veliko študij, ki upajo, da bodo ugotovile negativne učinke prsnih vsadkov na zdravje. Očitno je, da so bili silikonski prsni vsadki, ki jih je leta 1992 prepovedala FCC, ocenjeni kot nevarni, saj so lahko ušli v ženska telesa in jim povzročili nepopravljivo škodo.

Danes se uporablja fiziološka raztopina in čeprav se ne zdi tako naravna, ni škodljiva snov. Še vedno obstaja možnost, da vsadek ne deluje, vendar ga je v tem primeru enostavno odstraniti.

Tretma za povečanje prsi je namenjen izboljšanju videza posameznikov, ki se zavedajo, da so že privlačne. Z vstopom v to zdravljenje s pravim odnosom bo povečanje prsi ena najboljših stvari, ki jih oseba lahko naredi. Zeliščno povečanje prsi je najboljša možnost, ki jo lahko izberete: brez stranskih učinkov in zajamčeno deluje.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Odkrivanje skrivnosti ženskega libida: Celovit vodnik po spolnem zdravju žensk

Mnoge ženske se soočajo s težavami v spolnem življenju in iščejo rešitve. Težava je v tem, da zlahka najdete izdelek za izboljšanje moškega spola: od znane viagre do vseh tistih zeliščnih tablet in krem. Čeprav te možnosti povečajo žensko spolno željo, so zasnovane in oblikovane za moške in lahko povzročijo stranske učinke. Zgodba o ženskem libidu Pogosto težave , povezane s spolnim odnosom, ustrahujejo moške, ker ne vedo, kako se z njimi spopasti in kako popraviti situacijo. Različna farmacevtska podjetja imajo očitno korist od te zamisli, tako da moškim, ki so preobremenjeni s svojimi spolnimi odnosi, ponujajo tablete za izboljšanje moškega spola. Vendar pa lahko težave z nizkim libidom opazimo tudi pri ženskah, zlasti v 40. To stanje se v večini primerov izraža s hitro izgubo zanimanja in/ali energije, preden ženske sploh dosežejo orgazem. Ta težava moti dame in postane dejavnik, ki ogroža harmonijo odnosov. Zelo pogosto je obstoj standardne ženske poln številnih težav , ki i

Nizek ženski libido: razumevanje in premagovanje ženskih spolnih motenj

Moški so v dolgih letih dobili veliko priložnosti za reševanje težav, s katerimi so se srečali v intimnosti. Zmanjšanje libida je lahko primer težave, s katero se lahko soočijo. Ženske pogosto trpijo zaradi popolnoma enakih težav, vendar se o teh primerih ne govori odprto in se zdi, da ne obstajajo. Temu ni tako. Obstajajo kljub temu, da se o njih ne govori. Ženske prav tako pogosto razvijejo spolno disfunkcijo, imenujemo jo ženska spolna disfunkcija . Opravljene so bile številne raziskave in študije, ki so večinoma prišle do zaključka, da ženska spolna disfunkcija, težave z ženskim libidom , nenehno nezadovoljstvo pa postopoma uničuje celotno spolno življenje in to povzroča resne ovire v odnosu med moškim in žensko. Lahko celo povzroči konec razmerja. Negativne posledice so torej lahko zelo resne in uničujoče. Ob odkrivanju vzrokov ženske spolne disfunkcije so se vsi strinjali, da ta primer zahteva takojšnjo pozornost in ga je treba obravnavati s posebno pozornostjo. Toliko je na koc

Tveganja, povezana z operacijo povečanja prsi: Varnost na prvem mestu!

Mnoge ženske želijo povečati prsi. Odgovor najdemo v vstavitvi silikonskega gela ali v povečavi z vsadki - operacija dojk . Vsi vedo, kakšne nevarne posledice ima lahko anestezija. Poleg tega lahko mnoge ženske trpijo zaradi hudih bolečin in potrebujejo dolgo okrevanje, kar pomeni, da ne bodo popolnoma vključene v svoje delo in družinsko življenje. Bolnice morajo jemati tablete za lajšanje bolečin, saj so dojke po operaciji zelo boleče in občutljive. To pomeni, da je celoten postopek povečanja prsi s kirurškim posegom izjemno drag in tvegan. Možnosti, kot so injekcije, geli, zdravila in kreme, lahko naredite brez razmišljanja o posledicah jemanja kemikalij in hormonov. Poskusite se izogibati tem nenaravnim rešitvam. Kaj pravzaprav je operacija povečanja prsi in kako se izogniti povezanim tveganjem? Pred operacijo povečanja prsi Če razmišljate o operaciji prsi, se morate s svojim kirurgom pogovoriti o podrobnostih povečanja prsi. Postavljajte vprašanja o postopku, da razjasnite vse tr