Preskoči na glavno vsebino

Tveganja, povezana z operacijo povečanja prsi: Varnost na prvem mestu!

Mnoge ženske želijo povečati prsi. Odgovor najdemo v vstavitvi silikonskega gela ali v povečavi z vsadki - operacija dojk. Vsi vedo, kakšne nevarne posledice ima lahko anestezija. Poleg tega lahko mnoge ženske trpijo zaradi hudih bolečin in potrebujejo dolgo okrevanje, kar pomeni, da ne bodo popolnoma vključene v svoje delo in družinsko življenje.

Bolnice morajo jemati tablete za lajšanje bolečin, saj so dojke po operaciji zelo boleče in občutljive. To pomeni, da je celoten postopek povečanja prsi s kirurškim posegom izjemno drag in tvegan. Možnosti, kot so injekcije, geli, zdravila in kreme, lahko naredite brez razmišljanja o posledicah jemanja kemikalij in hormonov. Poskusite se izogibati tem nenaravnim rešitvam.

Kaj pravzaprav je operacija povečanja prsi in kako se izogniti povezanim tveganjem?

Pred operacijo povečanja prsi

Če razmišljate o operaciji prsi, se morate s svojim kirurgom pogovoriti o podrobnostih povečanja prsi. Postavljajte vprašanja o postopku, da razjasnite vse trenutke, ki jih želite vedeti. Ena najpomembnejših stvari, povezanih s to vrsto operacije dojke, je velikost vašega vsadka. Poskusite čim bolj natančno opisati rezultat, ki ga želite doseči.

S svojim kirurgom se lahko posvetujete o velikosti, ki vam najbolj ustreza, ali pa poveste svojemu kirurgu, katera velikost je po vašem mnenju najboljša izbira. Eden od načinov za izbiro velikosti vsadka je, da plastične vrečke napolnite z vodo, ki ste jo predhodno odmerili, in te vrečke položite v želeno velikost nedrčka. Tako bo vaš kirurg videl, kakšno velikost želite imeti. Poleg tega se morate pogovoriti tudi o obliki vašega silikonskega vsadka glede na to, ali želite imeti zaobljen ali oblikovan videz prsi.

Poleg tega se morate odločiti za površino prsnih vsadkov. Površina je lahko gladka ali teksturirana (hrapava). Vsadki z gladko površino so znani po nižji stopnji izpihovanja, gubanja ali valovanja, vendar ti vsadki potrebujejo večji žep, da se vstavi v njih. Poročajo tudi, da ima ta vrsta prsnih vsadkov več možnosti, da postanejo trdi. Vsadki s hrapavo ali teksturirano površino običajno ne postanejo čvrsti in trdi, vendar so bolj nagnjeni k zlomu in valovanju kot gladki. In ne pozabite, da bi morali iskati druge metode za povečanje prsi, kot so zeliščne tablete za prsi.

Prsni vsadki

Kaj še morate vedeti o operaciji povečanja prsi? Silikonski vsadki se uporabljajo v sodobni kirurgiji za povečanje prsi za povečanje ženskih prsi. Implantat je sestavljen iz silikonske lupine s fiziološko raztopino v notranjosti in izboljša videz prsi: velikost, obliko, polnost, dekolte je mogoče spremeniti. Več kot 500.000 centrov za kirurgijo dojk je bilo v ZDA samo leta 2019. Danes je povečanje dojk običajna medicinska storitev, ki ženske približa splošno sprejetemu estetskemu idealu, čeprav je še pred kratkim veljalo za dejanje samozavesti.

Mesto pod prsno mišico velja za najboljšo točko za namestitev implantata. Z vgradnjo vsadka na tem mestu se izognemo zatrdlini in deformaciji, čeprav gre za resnejši operativni poseg. Enostavnejši način namestitve implantata je namestitev pod tkivo dojke. Toda v tem primeru bodite pripravljeni na povečanje tveganja zatrdline in deformacije. Vaš kirurg vam bo razložil vse možne variante vsaditve z vsemi razpoložljivimi in koristnimi informacijami. To vam bo pomagalo izbrati najučinkovitejšo možnost.

Operacija povečanja prsi po hujšanju

Naravno je, da ženske dojke s staranjem izgubijo svojo obliko, postanejo brezoblične, saj se čvrsto tkivo nadomesti z mehkejšim maščobnim tkivom. Ko človek močno shujša, se zgodijo podobni procesi. Lahko se zgodi tako ženskam kot moškim.

Čeprav koža zelo trpi zaradi hujšanja, to ni edini del prsi, ki je prizadet. Na žalost se tkivo dojke »izprazni« in ohlapno kljub temu, da je bilo pred hujšanjem polno in prožno. Prsi lahko obnovimo s pomočjo prsnega vsadka, saj povečanje prsi prsi koristi.

Med operacijo povečanja prsi po izgubi teže se običajno naredi več majhnih kirurških rezov na pregibu blizu dna dojke, okoli areole ali pod pazduho. Kirurgi lahko vsadke vstavijo pod tkivo dojke ali pod pektoralis (prsno mišico). Ogromno število shujševalnih pacientk se odloči, da bodo vsadke namestili pod pektoralis, ker to zagotavlja bolj naravno obliko prsi pod njihovo "napihnjeno" kožo.

Operacija se izvaja v splošni anesteziji. Povečanje prsi je ambulantni poseg. Operacija traja eno ali dve uri. Pooperativno bolečino zmanjšamo s peroralnimi zdravili. Mnogi bolniki se vrnejo na delo čez teden dni. Rezultate je mogoče izboljšati s tabletkami za povečanje prsi.

Tveganja kirurškega posega za povečanje prsi

Razlog, zakaj prsni vsadki povzročijo moralno policijo in zdravstvene delavce, je tveganje za zdravje, ki ga prinašajo. Najnovejše polemike o tem, da so vsadki napolnjeni s silikonskim gelom, so mnoge zdravnike prisilile k uporabi vsadkov, napolnjenih s fiziološko raztopino.

Zato ne pozabite, da je za učinkovito in varno možnost povečanja in izboljšanja prsi, ki vam bo pomagala slediti občutnemu zmanjšanju telesne teže, najbolje, da obiščete nekaj forumi o zdravju dojk. Tukaj vam lahko marsikatera ženska predlaga učinkovito možnost, da si povrnete prejšnji videz in velikost prsi.

Na forumih za hujšanje obstajajo posebne tematske veje. Tam lahko najdete priporočila za jemanje tablet za povečanje prsi. Nekatere ženske so preizkusile gel za dviganje prsi in delijo svoje izkušnje z drugimi. S pomočjo pravih pripravkov boste lahko povrnili čvrstost dojk. Videti bodo polni in mlajši. Tak rezultat je mogoče doseči tudi brez prsnih vsadkov in s tem povezanih tveganj. Posledično ne boste imeli stranskih učinkov.

Vsadki za povečanje prsi: tveganja in stranski učinki

Občasno se prsni vsadki lahko zlomijo ali puščajo. Pri 3 % pride do puščanja v treh letih, kar povzroči izpraznjen vsadek. Solno polnilo je slana voda in jo bo telo absorbiralo brez škodljivih učinkov. Puščajo lahko tudi starejši vsadki s silikonskim gelom.

Če se to zgodi, se lahko zgodi ena od dveh stvari. Če pride do zloma lupine vsadka, ki ima okrog sebe brazgotino zaradi kontrakture, morda ne bo občutka, da se je karkoli zgodilo. Poleg tega, če se lupina zlomi in ni brazgotine zaradi kontrakture, potem puščanje v okoliško tkivo povzroči občutek, da se vsadek izprazni. Iztečeni gel se lahko nabere v dojki in okoli nje lahko nastane nova brazgotina. V drugih primerih lahko gel migrira skozi limfni sistem na drug del telesa.

Zlomi lahko zahtevajo drugo operacijo in zamenjavo vsadka, ki pušča. Če se je gel preselil, morda ne bo mogoče odstraniti vsega silikonskega gela. Nekateri pravijo, da je ta silikonski gel povezan z nastankom bolezni vezivnega tkiva.

Ena študija, ki so jo pregledali, je pokazala, da je 63,6 % prsnih vsadkov, ki so bili nameščeni od enega do 25 let, počilo ali je puščalo.
Za vsadke, napolnjene s silikonskim gelom in fiziološko raztopino, nekateri vzroki za pokanje ali izpihovanje vključujejo: poškodbe s kirurškimi instrumenti med operacijo, prekomerno ali premajhno polnjenje vsadka s fiziološko raztopino (specifično samo za s fiziološko raztopino napolnjene prsne vsadke), kapsularno kontrakturo, zaprto kapsulotomijo, obremenitve, kot je travma ali intenzivna fizična manipulacija, čezmerno stiskanje med mamografskim slikanjem , namestitev skozi popkovnični rez, poškodba dojke na mestu, normalno staranje vsadka, neznani/nepojasnjeni razlogi.

Zakaj bi trpeli zaradi teh grozljivih posledic? Tablete za prsi so varne, naravne, učinkovite in resnično delujejo! To je revolucionaren preboj na področju naravnega povečanja prsi. Z novimi tabletami za prsi pridobite večje prsi, ki jih želite, na naraven način! Tablete za prsi delujejo v samo 30 dneh brez škodljivih stranskih učinkov. Prebudite svojo linijo prsi z lastnim naravnim procesom rasti! Tablete za prsi vsebujejo zelišča, ki delujejo naravno za pravo rast, na varen in nekirurški način.

Mogoče si le malo neodločen. To je razumljivo. Včasih se lahko nova odkritja, kot so tablete za prsi, na prvi pogled zdijo preveč dobra, da bi bila resnična. Zato morate iskati garancijo in uporabniško izkušnjo.

Prsni vsadki in dojenje

Veliko žensk sprašuje, ali lahko dojijo po povečanju prsi. Odgovor je odločen da. Za veliko večino žensk, ki so imele program za povečanje dojk, dojenje z vsadki ni nič težje kot brez. Pravzaprav nekatere ženske, ki so dojile z vsadki in brez njih, pravijo, da je dojenje po povečanju prsi lažje!

Pri bolnicah, ki so imele povečane prsi, je dojenje vse večja skrb. V preteklih letih so bile ženske z vsadki poročene in so že končale s porodom. Na operacijo pa se odpravlja vedno več samskih žensk in žensk, ki še niso dokončno ali celo začele roditi.

Leta 1992 je v medije prišlo prvo poročilo o silikonski bolezni. Takrat je obstajal strah, da bo dojenje s silikonskimi vsadki ogrozilo otroka. Izvedene so bile študije, ki so pokazale, da temu ni tako. Glavni razlog je, da je molekula silikona prevelika, da bi prešla v mlečne kanale.

Kasneje je bil silikon umaknjen iz splošne uporabe, fiziološki vsadki pa so bili edina razpoložljiva naprava na trgu. Tudi če je fiziološka raztopina prišla v mleko, je inertna snov, ki nima škodljivih učinkov na mater ali otroka.

Nekaj ​​pomislekov je glede namestitve vsadka in mesta reza. Bolj optimalno naj bi bilo vsadke namestiti pod mišico in se izogniti periaerolarnemu rezu. Razlogi so preprosti, z uporabo teh smernic je manj motenj v mlečnih vodih, ki se nahajajo neposredno pod kožo in v tkivu nad mišico dojke. Vendar, kot pri vsem v znanosti, to ni zagotovljeno. Obstaja veliko žensk, ki so imele vsadek in rez na neoptimalne lokacije, pa še vedno zelo uspešno dojijo.

Zelo pomembno je, da se na posvetu pogovorite o svojih načrtih glede dojenja vašega otroka. Vaš kirurg bo lahko sodeloval z vami, da bi dosegli najboljše možne rezultate, tudi če v bližnji prihodnosti ne nameravate imeti otrok.

Če želite popolnoma odpraviti tveganja, si oglejte naravne rešitve za rast dojk. Naravna zelišča za povečanje prsi pomenijo naravno povečanje, na katero ste lahko ponosni. Brez operacije, brez bolečih stranskih učinkov, brez vsadkov, brez tveganja za dojenje. Samo povečanje prsi, ki je naravno in učinkovito.

Puščanje prsnega vsadka

Nevarnost, da se prsni vsadki zlomijo ali puščajo, vedno obstaja. Za njihovo polnjenje se uporablja slana voda, ki bi lahko bila varna za žensko telo. Toda vsadki, napolnjeni s silikonskim gelom, ki so bili prej priljubljeni, imajo lahko tudi luknje in puščajo. Lahko ima dva možna rezultata. Če ima lupina vsadka okrog brazgotino kontrakture, je povsem mogoče, da ne opazite ničesar.

In če zlomljena lupina nima kontrakturne brazgotine, bo ženska dobila uhajanje v okoliško tkivo z občutkom, da se vsadek spusti. Gel, ki je iztekel, se lahko nabere v prsih in okoli njega nastane nova brazgotina. V nasprotnem primeru lahko gel po limfnem sistemu pride v druge dele telesa. Potrebna bi bila še ena operacija in odstranitev puščajočega vsadka. Če se gel začne seliti, morda ne bo mogoče odstraniti vsega silikona. Po nekaterih mnenjih bi lahko silikonski gel povzročil resne težave z vezivnim tkivom.

Tablete za rast prsi niso tako drage kot prsni vsadki, ki so tudi tako nezanesljivi. Tablete za prsi so lahko različne, saj pospešijo naravno povečanje prsi in jih povečajo za 1 ali 2 velikosti.

Silikonski imunsko toksični sindrom

V prsnih vsadkih je več oblik kemikalije, ki lahko povzroči težave v človeškem organizmu. Silicij (Si) je osnovni element in verjetno povzroča spremembe imunskega sistema. Kremen ali SiO2 je oblika, v kateri se pridobiva iz zemlje. Silikonski gel je sintetični material, ki vsebuje 38% silicija. Kremen je 45% silicija. Pride do počasnega uhajanja ("krvavitve") silikonskega gela iz vsadkov skozi polprepustno membransko ovojnico ter tudi v in skozi kapsulo, ki obdaja vsadke. To poberejo makrofagi (celice čistilke) našega imunskega sistema in se razgradijo znotraj teh celic, ki potujejo po vsem telesu. Gel se razgradi znotraj teh celic, ki potujejo po vsem telesu. Gel razpade na kremen in silicij, kar povzroči disregulacijo imunskega sistema. Tako se proizvajajo protitelesa proti siliciju in tudi proti kompleksu silicija in beljakovin (organski sistemi), tako da dobite avtoimunsko bolezen.

Spodaj je Seznam kemikalij, za katere so strokovnjaki analizirali, da so v ovojnicah in gelih prsnega vsadka.

Metil etil keton, cikloheksan, izopropil alkohol, denaturiran alkohol, aceton, uretan, razredčilo za lak, etil acetat, epoksidna smola, epoksi trdilec, amin, tiskarska barva, toluen, freon, silikon, lofol (formaldehid), talilna kovina, čistilna kislina, lepilo Eastman 910 (Cianoacyryiates), smukec, barvni pigmenti kot ločilna sredstva Oakite (čistilno topilo), etilen oksid (ETO), karbob črna, ksilen, heksan, heksanon 2, antioksidant (kavčuk), cinkov oksid, nafta (topilo za gumo), fenol benzen-znana rakotvorna snov

Metilen klorid/diklorometan. Ta se v telesu razgradi, zato kri ne more prenašati kisika. Presnavlja zastrupitev z ogljikovim monoksidom in povzroča depresijo centralnega živčnega sistema.

Zdaj si lahko povečate prsi naravno! Tablete za povečanje prsi vas lahko naredijo bolj čvrste, okrogle in večje v samo 30 dneh.

To je povečanje prsi, ki resnično deluje! Naravna zelišča za povečanje prsi pomenijo naravno rast. To pomeni, da ne potrebujete operacije in nikoli nobene bolečine.

Možnosti kirurškega posega za povečanje prsi

Veliko žensk želi imeti večje prsi. Vendar pa večina teh žensk ne bo imela povečanih prsi. Kljub veliki želji se niso pripravljene soočiti s tveganjem operacije povečanja dojk – in to je razumljivo.

Resnici na ljubo večina operacij povečanja prsi ne daje idealnih rezultatov. Tudi tiste, ki želijo povečati prsi za B-čašico ali C-čašico, lahko končajo z nenormalnimi ali grobimi vsadki. Upoštevajte, da se ženske z vsadki soočajo z večjim tveganjem za 21-odstotno povečanje raka. Se potem splača narediti? Pametnejše ženske bi raje ostale pri skodelici A, ki ne izpolnjuje zahtev, a ne ogroža zdravja in življenja samo zato, da bi izgledala seksi.

Vendar obstaja rešitev! Operacijo lahko zavrnete, saj obstaja naravna alternativa operaciji povečanja dojk, ki je popolnoma varna in deluje zahvaljujoč rastlinskemu fitoestrogenu, ki ga vsebujejo tablete za povečanje dojk. Vsaka ženska ima v telesu estrogen. To je naravni hormon, ki se v puberteti proizvaja v večjih količinah in zato prsi začnejo rasti. Ko je estrogena manj, na primer med menopavzo in po njej, pride do povešene dojke, suhost nožnice in fibrocistične bule.

Povečanje dojk z zelišči namesto operacije dojk!

Če imate raje povečanje dojk z zelišči, se temeljito pripravite doma ali s svojim zdravnikom. Zeliščno povečanje prsi ne more prinesti takojšnjega rezultata v primerjavi s kirurškim posegom z implantacijo. Vendar nimate bolečin in ne dobite brazgotin. Ugotovite seznam sestavin vašega naravnega zdravila za povečanje prsi. Izvedite vse informacije o tem, kako varne in uspešne so tablete. Prepričajte se, da nimate alergične reakcije na katero koli zelišče, in ugotovite, ali so tablete združljivo z zdravili, ki jih jemljete danes. Ko najdete prave preparate zase, poiščite podjetje, ki jih je ustvarilo. Preberite nasvete in ugotovite, ali za vas ni kontraindikacij. Nekaterih naravnih sestavin med pričakovanjem otroka ni mogoče uporabljati.

Morda boste presenečeni, vendar lahko dobite vitamin E tudi med jemanjem tablet za prsi. Vitamin E pomaga pri preprečevanju oksidativnega stresa in je pomemben vlažilec. Ko boste imeli prsi večje, boste imeli čudovit občutek, da ste mlajši, prikupnejši in bolj samozavestni.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Odkrivanje skrivnosti ženskega libida: Celovit vodnik po spolnem zdravju žensk

Mnoge ženske se soočajo s težavami v spolnem življenju in iščejo rešitve. Težava je v tem, da zlahka najdete izdelek za izboljšanje moškega spola: od znane viagre do vseh tistih zeliščnih tablet in krem. Čeprav te možnosti povečajo žensko spolno željo, so zasnovane in oblikovane za moške in lahko povzročijo stranske učinke. Zgodba o ženskem libidu Pogosto težave , povezane s spolnim odnosom, ustrahujejo moške, ker ne vedo, kako se z njimi spopasti in kako popraviti situacijo. Različna farmacevtska podjetja imajo očitno korist od te zamisli, tako da moškim, ki so preobremenjeni s svojimi spolnimi odnosi, ponujajo tablete za izboljšanje moškega spola. Vendar pa lahko težave z nizkim libidom opazimo tudi pri ženskah, zlasti v 40. To stanje se v večini primerov izraža s hitro izgubo zanimanja in/ali energije, preden ženske sploh dosežejo orgazem. Ta težava moti dame in postane dejavnik, ki ogroža harmonijo odnosov. Zelo pogosto je obstoj standardne ženske poln številnih težav , ki i

Nizek ženski libido: razumevanje in premagovanje ženskih spolnih motenj

Moški so v dolgih letih dobili veliko priložnosti za reševanje težav, s katerimi so se srečali v intimnosti. Zmanjšanje libida je lahko primer težave, s katero se lahko soočijo. Ženske pogosto trpijo zaradi popolnoma enakih težav, vendar se o teh primerih ne govori odprto in se zdi, da ne obstajajo. Temu ni tako. Obstajajo kljub temu, da se o njih ne govori. Ženske prav tako pogosto razvijejo spolno disfunkcijo, imenujemo jo ženska spolna disfunkcija . Opravljene so bile številne raziskave in študije, ki so večinoma prišle do zaključka, da ženska spolna disfunkcija, težave z ženskim libidom , nenehno nezadovoljstvo pa postopoma uničuje celotno spolno življenje in to povzroča resne ovire v odnosu med moškim in žensko. Lahko celo povzroči konec razmerja. Negativne posledice so torej lahko zelo resne in uničujoče. Ob odkrivanju vzrokov ženske spolne disfunkcije so se vsi strinjali, da ta primer zahteva takojšnjo pozornost in ga je treba obravnavati s posebno pozornostjo. Toliko je na koc